VALPEN 9 VECKOR

Idag blir Gun 9 veckor gammal! Hon har bara varit här i två dagar och eftersom det går så satans snabbt med valpar så är det ju stor skillnad mot om hon redan fått bo här en vecka. Känner jag. När hon kom in hit först var hon lite feg, reagerade snabbt på alla ljud och rörelser och var allmänt liten. Jag tror att det kan ha att göra med att det luktar EXTREMT mycket machomops. Johnny var helt sinnessjukt hanig och jag tror att hans lukt faktiskt gör något? Hon kanske trodde att det fanns en till hund här? Nåväl. Nu har hon landat lite och satan vad hon busar! Så himla rolig!

kooiker valp

Hittills har vi inte gjort nästan något alls. Bara varit, häng här inne och lite i trädgården. Men mest kartlägger jag bara hennes rutiner och lär mig läsa henne. Det är faktiskt väldigt gött och dessutom otroligt hjälpsamt när man tränar rumsrenhet! Nu kan jag fånga henne innan hon gör ifrån sig, för jag ser så tydligt när det är på g. Sen händer ju olyckor ändå men det hör ju till. Är lite svårt med barnet som ska vaktas samtidigt. Så hittills har det kommit kanske 4 kiss/bajs inne.

Vi lekte ett minipass igår bara för att jag ville känna lite på det. Och alltså, fick verkligen hålla mig för skratt för hon låter som en schäfer på tjack när hon kampar! Alltså SÅ komiskt, med tanke på att hon väger 3 kilo och är JÄTTEsöt. Filmade såklart:

Hur gullig? 

I helgen ska vi fortsätta ta det lugnt. Har bestämt att det blir någon familjeutflykt till skogen men annars står inte mycket på agendan. Filar på ett upplägg för socialisering så det ska jag självklart dela med mig av när jag är klar!

Hörs imorgon!

1 Comment

  1. Pingback: RUMSRENHET - mina tips för effektiv träning! + video • hundtränarlilly

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.