VALPARNA 6 VECKOR

Kaosigaste morgonen någonsin?! Startade bilen ungefär en kvart innan vi skulle åka pga -8 grader. Allt såg bra ut och jag gick in och fixade det sista inför avfärd. Men sen, när jag krånglat på mig och barnet 500 kilo kläder och allt sånt och öppnar dörren så bara… ÄR BILJÄVELN DÖD?!?!?! Alltså. Orkar ej. Tur man här bra svärföräldrar som dessutom var i närheten. Men kom inte iväg som jag skulle i morse och är i princip strandad här hemma… Jaja, nu om något roligare: 

Så, som jag berättade igår har jag varit och hälsat på valparna igen. De hade vuxit så himla mycket sedan sist! Otroligt häftiga små krabater. Jag fick veta att min lilla Gun blir den med lila halsband. Sist jag träffade dem var hon mycket lugnare men nu har hon verkligen tuffat till sig! Här skrev jag om det sist jag varit och hälsat på. 

kooiker valp
Hej Gun!

Provade att kampa med henne också, mycket lovande hehe. Hon ville gärna fram till mig så det var väldigt fint. Och hon är skitjobbig på exakt det viset som jag gillar! Det är kul med den här rasen, de är ju supersöta men ändå så himla mycket hund. Man märker redan nu att det är energiska och tuffa små krabater. Tänker att jag ska skriva mer om själva rasen senare, för jag har vissa tankar om vad det kommer att innebära träningsmässigt. Kan bli kul!

Nåväl. Jag klippte ihop filmsnuttar också, finns här på min youtubekanal!

Längtar ihjäl mig nu. Lite mer än två veckor kvar, sedan kommer Gun och jag vara ett team på riktigt! 

2 Comments

  1. Erika 30 november, 2018 at 20:13

    Åh roligt med en valp! ?

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.