NU ÄR HON HÄR

kooiker valp

Gun. Nu är det hon och jag. Oj, vad hon kommer att lära mig mycket!

Jag är så glad och så tacksam över detta. Både att hon verkar vara allt jag drömt om men också att slippa vara hundlös. För de senaste tre månaderna har varit outhärdliga. Har INTE vant mig. Har aktivt saknat ljudet av tassar mot golv. Har knappt besökt skogen. Har inte mått bra.

Nu är det jag och Gun och jag ska skydda henne mot allt dumt och visa henne allt fint som jag vet.

lilly norfeldt

Känns som att hon landat lite nu, hon var lite rädd när hon kom. Men det är ju inte så konstigt med tanke på ny miljö, nya människor och ingen hundmamma. Nu är hon i alla fall chill och tramsar och sover och gnager och allt! Skönt.

Barnet blev tyvärr sjukt i natt så är vabb idag. Jävligt intensivt, vill jag lova! Nåväl, ska nog gå bra. Men bloggandet blir lite kortare nu hehe

Hörs imorgon!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.