”VARDAGSTRÄNING MED KLICKER” av Åsa Jakobsson – RECENSION

Okej tänker inte ens låtsas att jag är opartisk – jag tycker Åsa är grym och förra utgåvan av denna bok (då hette den ”Vardagslydnad med klicker” och låg under Ica Bokförlag) har jag läst och bläddrat i ca 1000 gånger. Så jag var otroligt taggad på en uppdatering!

Boken handlar om exakt vad titeln säger – vardagsträning. Och SOM vi saknat en vardagslydnadsbok, va? Jag har i alla fall gjort det!

Och nej, man behöver inte ha en speciell dosa för att träna såhär – men det är en attityd och ett tänk och en utgångspunkt! Så räds ikke, ni med dålig handkoordination (tittar på mig själv)!

Är inte ett endaste dugg besviken på denna. Tvärtom! Den är enkel att ta till sig, lika nice att läsa pärm till pärm som den kan agera ”uppslagsverk” för specifika problem. Modern och sjysst träning utan att det blir sådär präktigt och svåra ord-aktigt som det kan bli ibland. Hund, helt enkelt – tänket genomsyrar boken!

vardagsträning med klicker

Åsa delar många tankar kring hundträning med mig och är en mentor, minst sagt. Här är några av de grejerna jag tyckte var bäst!

Helheten – om du köper denna så får du liksom alla grejer du behöver för bra vardagsträning. Inte tigga, gå fint i koppel, klippa klor, inkallning – ja men allt faktiskt!

Träning i vardagen. Vardagsträning. Eller vardagslydnad, som jag fortsätter att kalla det. Mest på grund av sökmotoroptimering, men det är en annan historia. I vilket fall – detta ÄR den perfekta boken för det. Lättnavigerad, snygg, tillgängligt språk.

vardagsträning med klicker recension åsa jakobsson

Det enda jag saknar är Åsa själv på omslaget. Men jag är som jag är, hehe. Nuvarande bild är fantastisk, ser man ju. Men jag gillar ansikten så jag är som jag är. Annars helt hundra procent en 10poängare!

Här köper du boken (föreslår att du gör det pronto) och här hittar du Åsas hemsida!

Vi hörs om en vecka!
Lilly

1 Comment

  1. Pingback: JULKLAPPAR TILL HUNDEN 2022 • HUNDTRÄNAR-LILLY

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.