DALBY SÖDERSKOGAR, KAFFE och KAOS

Förra fredagen åkte jag ner till Lund för att träffa Tess. Så jäkla kul med folk man bara pratat med online, ändå! Glömdes liksom bort att hälsa, för man är så van vid att man känner varandra trots att man inte träffats. Tess bloggar, vloggar och instagrammar om hållbarhet på ett sätt jag gillar. Så det är gött!

Längst ner i detta inlägg finns vlogg!

jordiga händer är bra

Vi drog och käkade och sen till Dalby Söderskog. Min andra Nationalpark. Vill ta alla i Sverige… 30 stycken, haha. Tror ni jag lyckas? Två är i vilket fall mycket bättre än noll och så är det med den saken.

Tess har också en youtubekanal så kolla in den vettja!

Jag vloggade! Här kommer min förmodligen mest kaosiga vlogg hittills… Men det är inte lätt med massa barn och hundar och kameror faktisktttt. Gla söndag!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.