LÄSLOVETS LÄSNING

Okej jag har inget läslov om vi ska vara petiga. Men jag gillar idén och passade på att läsa extra mycket. Eftersom det var ett tag sedan jag skrev om det så tänkte jag att VARFÖR INTE berätta vad jag läst det senaste. Tips alltså! En lista!

Läser just nu:

Mig äger ingen – Åsa Lindeborg

En barndomsskildring som jag hört så mycket om i flera år, och haft i bokhyllan typ lika länge. Först när jag såg den på Floras blogg tog jag tag i det. Och tacka fan för det! Satan vilken läsning, hittills. Vill inte läsa för snabbt för då tar den slut ju!

Tips: ha en gullig bild som bokmärke. Blir glad av denna, på mig och Pippi på semester med min mamma när han var 9 månader!

Ska läsa:

Tag och skriv!

Fjorton författare om sitt författarskap. Min forever bästa Annika Norlin, Klas Östergren (!), Nina Wähä och författaren ovan, Åsa Linderborg är de jag ser mest fram emot att läsa om.

Bästa högläsningsboken just nu:

Mitt barn är 5 och vi läser varje dag. Typ en gång i månaden drar vi till bibblan och hämtar hem ett gäng böcker. Denna gången blev det:

  • Coco Chanel
  • Sagor, hyss och äventyr
  • Allt om känslor
  • Allting händer

Vi har mest läst den om känslor och den om drömmar, han älskar dem. Haft lite jobbigt med mardrömmar det senaste så har varit fint att prata om det genom böcker! Älskar att läsa med honom, hoppas verkligen han fattar hur bra det är även när han blir stor.

Varje lov får man åka till bibblan i Laholm och hämta en påse med bok och läslogg. Sjukt mysigt! Ska hämta trots att barnet inte är här denna veckan.

Bästa hundboken just nu:

I samspråk med hunden – lugnande signaler. Av Turid Rugaas

En väldigt kort liten bok men med mycket info. Lugnande signaler var en sån himla aha!-grej för mig när jag pluggade hund. Och det var länge sedan jag läste denna så ville läsa om! Gillar att ha en fakta-bok parallellt med de skönlitterära, annars fastnar jag för lätt. Normal 🙂

Till sist: mina hundar. Wääää alltså slutar aldrig tycka det är så jävla bra att ha två och att de kommer överens och att Frasse får leva!!!!! Fy fan alltså, tackar högre makter (och Lisa) för det!

Tack för idag slut för idag! Hörs nästa vecka!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.