EN TREDJE HUND, COWBOYBOOTS & HÖNS

Det är semester! Även för vissa hunddagis, så därmed agerar vi stand in för gullot Douglas, även kallad Dogge. En snäll och gammal rumän som vanligtvis håller till hos min killes syster i gbg. Nu testar vi att ha tre hundar! Det blir kul! Alla mår bra!

Nä men på riktigt, han är otroligt snäll och mysig och jag känner att det just nu är ett ljus i den så kallade TUNNELN av unghundsfasoner att hänga med en äldre hund. De är ju lite… tröttare. GÖTT!

Gun verkar tycka det är skönt med nån som faktisk lyssnar (hör du det frasse man ska lyssna!!!!) och hon och Dogge kommer bra överens. Han verkar dessutom tycka det är livet att ligga och vakta gården, så jävla gulligt.

Andra viktiga saker som händer: vi har äntligen skaffat höns. I dag kom mitt barn och vi brainstormar för fullt inför dop av djur. Han har redan bestämt att tuppen ska heta Regnbåge och en av hönorna ska heta SVT play och en ska heta Lilla Klumpfoting (visar sig att det är en sjukdom hos höns men det visste ju inte han/jag så. oops)

Jag har även äntligen fått bevis på att Gud i himmelen älskar mig. Hur jag vet? Jo för det första fanns det skor i min storlek på loppis. Ovanligt, eftersom jag har mansstora fötter. Hade sett absolut sjukt ut om jag inte haft det obs, är 180 MEN detta har ändå varit ett komplex för mig. Som verkligen får vatten på sin kvarn när jag försöker hitta skor i andra hand för det är typ så HÄR ÄR ETT PAR JÄTTEFINA PUMPS I STORLEK BEBIS. Andra alternativet: mansskor. Nej tack.

Oj vad kort jag skrev om detta men lyssna nu för det är viktigt: jag hittade skor i min storlek. Tjejskor (eventuellt inte men sshhhh nu). Det var dessutom cowboyboots!!! insert: 804383409453 utropstecken och glada emojis.

Som jag letat! Äntligen kan jag se ut som jag blivit rammed by a redneck <3 Länk till min bästa låt för tillfället och här är sommarens spellista, ja jag har tveksam musiksmak men det är exakt vad som behövs just nu tycker jag.

Nu fortsätter semestern! Ska bada, grilla, sola och dricka folköl och på lördag ska vi på fest. Mmmmm SOMMAR!!!!! Hej!

ps. stelt när man försöker ta söta lekbilder och det blir såhär:

2 Comments

  1. Sophie 18 juli, 2022 at 16:55

    Ahahaha sista bilden! Det är OTROLIGT content. Du i bakgrunden i cowboyboots. Fantastiskt

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.