DIPLOMET ÄR HÄR

Jag är nu hundbeteendeutredare! Äntligen!

För att ha ett förflutet som pluggis och nörd har den här utbildningen varit förvånansvärt svår för mig att ta mig igenom. Kanske inte för att utbildningen i sig varit avancerad, den har varit precis lagom tycker jag. MEN allt runt omkring, alla resor, allt stök i mitt liv i kombination har liksom varit … på gränsen väldigt många gånger och nära på att hoppa av.

Men nu, äntligen. Och i höst ska jag börja ta mig an de ekipage som behöver det. Inte som instruktör, inte som skrapa på ytan och lösa små (men jobbiga) problem. Nu kan jag verkligen ge mig hän och gräva djupare, förstå mer och lösa större och svårare problem. Så jävla kul!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.