EN LITEN LJUSGLIMT SOM JAG VÄLJER ATT FOKUSERA PÅ

Har legat i sängen en vecka känns det som. Det har jag förstås inte, jag har jobbat och varit med hundar och barn och kompisar. Men har ändå känts som en dimma, lite. Eller typ som ett lock eller klyshigt – en glaskupa – över tillvaron. PMS, mmmm va härligt det är. Plus lite förkyld. Plus valet som var som en spark i magen.

Uppsyn i synk med måendet :)) Men notera även det bästa med hela förra veckan: hundarna. Lösa! Tillsammans!! Länge!!!! Är det bara jag som blir rörd?

*trettio gråtemojis*

Nä men alltså det kanske känns som en… liten deal för andra. Men med tanke på deras start, att Frasse är totalt ouppfostrad och skulle avlivas pga jobbig liksom. Och att Gun är den bitchigaste hunden jag vet. Och Frasse den klumpigaste. DET ÄR STORT FÖR OSS. Jag har jobbat så hårt på att de ska funka ihop och nu börjar de fan göra det. Wäääääää gulligt

(Här kan du läsa om den första tiden med Frasse)

Kompostgaller och septembersol och att Gun tillåter Frasse att vara nära. Tre bra grejer.

För övrigt råder flyttkaos. Överallt. Jag rensar och städar och sätter upp tavlor och rensar igen och bär grejer upp och ner från källare. Är skönt att man slipper göra detta på en dag, herregud. Två veckor kvar <3

Men nu fortsätter vi titta på bilder på två lyckliga hundar. Okej Frasse är nog lyckligast men låt mig ha detta nu!!!!

Det här med att Frasse gärna springer iväg och busar när man ska koppla honom har också blivit SÅ mycket bättre. Dels genom att vara rolig när han fått på sig kopplet (så han fattar att det OCKSÅ är kul och inte alls betyder ”slut på det roliga” som han verkar trott innan). Och dels genom att öva nosdutt! Han har verkligen inte fattat vad det är än, men bara grejen att komma nära är en stor framgång.

Det är mycket som är skit i världen och då gör jag stundtals min egen värld väldigt väldigt liten så den kan få vara bra i alla fall. Annars går det inte.

Ny vecka nu, energin kanske återvänder! Och på torsdag kommer en ny slags blogginlägg jag ser mycket fram emot att visa! En serie kan man säga, väldigt kul tycker jag. Hoppas ni med gör det!

Taco hej

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.