DE SENASTE DAGARNA

I lördags kom jag äntligen hem igen efter en dryg vecka i Göteborg. Även om jag gillar att vara där och anledningen var god (att inte deppa ihop totalt första veckan efter semestern, helt ensam i huset igen efter att ha haft barnet och pojkvän där) så tar det rätt hårt på mig. Att jag inte skött mina basic rutiner under sommaren har också resulterat i att jag känner mig ännu mer hudlös och sårbar än vanligt.

Jag har tidigare haft en del problem med mitt mående, det är tusen gånger bättre nu men jag måste alltid ha koll liksom. Kan inte va en cool chill spontan person utan att räkna med vissa konsekvenser. Oftast är det värt om det bara händer ibland, men det kan bli rätt kass om jag avviker från mina normala rutiner för länge. Då blir jag nästan genomskinlig.

Men som sagt: jag kom hem igen. Hängde med en kompis och åt korv och drack vin (det regnade inte, Frasse välte ut en vattenkanna……….)

Och sen grät jag i typ ett dygn, som en jävla urladdning. Rätt skönt och välbehövligt tror jag. Älskar att bo där jag gör, mitt i skogen med 500 meter till närmsta granne, kor och får och höns innan dess, tyst och fridfullt. Det hade jag inte trott att jag skulle uppskatta när jag var asball 22 bast och bodde i Paris men ja… kanske just därför det blev så bra nu? Var sak har sin tid osv, jag behövde nog festa av mig och vara en stökig ungdom, innan jag landade här.

Jag har spenderat de senaste dagarna med jobb och hundpromenader rakt ut i bushen. Och bäst av allt: med mitt barn. Han och jag tog tåget till Malmö igår och såg Annika Norlin och åt glass och åkte pariserhjul och det var så sjukt mysigt!!!! Han är en så kul person herregud, älskar ihjäl.

Kändes så himla lyxigt att vara bara han och jag igen. Antingen är det hundar med eller nån kompis eller så, har inte tänkt på det men oftast blir vi fler när vi gör saker. Så ska försöka prioritera det mer, även om han och jag är mycket med varandra (pga korta dagar på förskolan och att vi bara är han och jag i hushållet) så är det ju mysigt att göra större saker med. I höst blir det en del förändringar så behöver kanske skriva in i kalendern!!!

Han följer gärna med på kvällspromenader nu, när det är varmt och det finns hallon, lingon eller björnbär att plocka. Ibland kommer vi inte så långt, ibland går vi en hel runda. Det behöver inte vara så avancerat.

Sist tog han min telefon och ville fotografera, gulligt! Vi får öva:

Inte lång tid kvar, sen behöver det inte flängas runt så himla mycket mer. Distansförhållande var ju ball i början men nu är det stor tumme ner, mkt trött på att inte kunna ses så mycket. Men det blir snart bra! Ser mycket fram emot det. Fram till dess: lite mer fläng, en massa jobb (öppnar snart promenadproffs!!!), lite resande och förhoppningsvis mer framsteg med Frasses ensamträning. Det vill ni veta mer om va?

Ja men då gäller det vanliga: hjärta och kommentera!!!!! Taco hej

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.