HJÖRNERED undertitel: fyra idioter i en kanot

Mmmmm ÄVENTYR! Sommar! Låt oss ta en kanot, slänga i en gigantisk valp utan kroppskontroll, en miniatyrpolishund som vill spana på allt och/eller uppfostra nämnda valp, en vuxen karl och en långskonk med adhd och PMS i den och dra till en ö! YES!

Skoja (inte) – hjörnered är ett favoritområde för mig och jag försöker åka dit lite då och då. Kanske inte med kanot men ändå! Har tältat där innan och skrivit om området här. Det är en gammal översvämmad by som istället nu är friluftsområde med fina vandringsleder, badplatser och söta små öar att hänga på!

Vi packade korv+bröd, kaffe, tuggben till hundarna och badbrallor och hyrde kanot från initiativet Härliga Hjörnered som ser till att allt är fint och rullar på där!

Sen bar det av!

Av förklarliga skäl togs inga bilder från båten eftersom fotografen (jag) fick lösa problemet: inte låta Frasse hoppa i vattnet :))) Han tyckte det var helskumt och verkade resonera som så att simning är ett bättre sätt att ta sig fram i vattnet……………….

Men vi hittade en ö och drop upp kanoten och jag fick äntligen användning av mina pyromana skills (jag tycker det är ca det bästa som finns att göra upp eld och har tränat mkt på det pga varför inte).
Grill: igång.
Folköl: glömt hemma
Humöret: glad men irriterad

Men Lilly, har du läst på din t-shirt?

Riktigt sorgliga nyheter ju!!!!!!!!!!!!

(Låt mig va nöjd med min tisha okej? Jag fick den av mina bästisar när jag fyllde trettio och den är på min lista över t-shirts jag behöver äga innan jag dör. Nästa på tur är ”öl byggde denna vackra kropp” fast i lite för liten storlek)

Sen badade vi och hundarna och vilade och åt (humöret blev bättre sen) och drack kaffe. Frasse vaktade ön. Tills han fick nåt att tugga på.

Sen drog vi hem. Hundarna trötta, människorna med. Mysig dag! Ej avancerat! Kul! Rekommenderas!

Tryck på hjärtat om du tycker jag är söt 🙂

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.