OKTOBER ÄR HÄR – ett dagboksinlägg

Äntligen kreativitet igen. Kallt på morgonen. Vi skrotar omkring och har långhelg. Bakar bröd till och med! Myser verkligen. Är ute mycket. Så här kommer en bildbomb från helgen och lite före/efter-bilder på huset. Har nämligen målats tak och väggar och tapetserats en del det senaste!

Jag tror att vi är utomhus mer än inomhus. Det är nog nyttigt tror jag. Säkert. Kul och skönt är det i alla fall! Och nu har vi ju lyx med inhägnad så det är riktigt gött!

Vaktar gården vadå då

Löven har fallit på några av träden och rönnen sjunger väl på sista versen. Så SJUKT mycket rönn i år. Hör rykten om att det innebär en kommande vargavinter. Skräckblandad förtjusning, känner jag. Älskar vinter och kallt, men nu är jag lite mer isolerad. Får väl bunkra konserver, haha. Och så får jag kamin snart, om allt går som det ska!

Kolla! Före och efter. Supermysigt och fint innan, men mer min stil nu!

Har äntligen bokhylla med alla mina fina böcker <3
Och fåtölj jag fick av farmor i studentpresent
De här knopparna till skåpet i bokhyllan är väldigt ”on brand”, eller hur?

På bild: pippis lilla skrivbord där han kan rita (eller se babblarna hehe) när jag lagar mat och diskar. Väggen får superfin tapet strax därefter.

iiihihi

Vi stökar omkring, bakar, sjunger, sorterar, gör om. Det känns bra i hela mig.

Hoppas att ni har en fin vecka! Vi hörs snart igen, tills dess ser ni mig mest på instagram, så följ där om du inte gör det redan <3

2 Comments

 1. Maria 5 december, 2019 at 12:04

  Hejsan Lily!
  Så roligt att få ta del av ditt nya liv i ”stugan”, som vi kallat den hela mitt liv… 🙂 Jag bodde där mina första fem år, och med egna barn har det blivit många somrar med rofylld och naturskön avkoppling i denna pärla. Att nu då få följa ”stugans” nästa epok och få möjligheten att se den leva upp igen under ett nytt ägarskap värmer enormt i hjärtat! Så roligt att få ta del av dina husprojekt och än en gång få uppleva den miljö som varit en del av mitt liv i 45 (…) år.
  Önskar dig stort Lycka till!
  Kram,
  Maria (Karins dotter)

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 7 december, 2019 at 21:11

   Hej Maria! Gud vad kul att du skriver, blir så glad 😀
   Det är verkligen ett helt underbart ställe, känner mig så lycklig över att bo här nu. Jag ska ta väl hand om detta lilla paradis <3
   Kram!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.