DEN VANLIGA MORGONRUNDAN ÄR MIN VIKTIGASTE

En av de första grejerna jag prioriterade gällande Guns träning nu efter flytten, var morgonpromenaden. Så viktigt tycker jag, att morgonrundan blir bra! För är det trök på morgonen blir nästan hela dagen trök, tycker jag.

Jag drog upp google maps och mätte ut olika sträckor. Efter några testrundor där jag bland annat kollade läget på hur mycket hon kunde få vara lös, om det var hagar med djur, om det var många hus och så vidare, bestämde jag att en 3 km lång promenad var lagom.

Vi får se om jag ändrar mig, det kommer jag säkert att göra hehe. Men jag filmade ihop en grej om detta. Varför det var så viktigt och vad jag faktiskt gör för att skapa en nice morgonrutin!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.