”VALPEN” 8 MÅNADER

Okej, antar att hon inte är valp mer nu? Men jaja här är what’s up

8 månader hund

Gun började löpa för några veckor sedan och det har gått bra, förutom nu på ”slutet” eller vad man ska säga. Mer vaktig och lättretlig. Men det är ju inte så konstigt ändå. Hoppas att hon inte blir skendräktig och sånt!

Hon har varit mindre alert än vanligt under löpet, upplever jag. Men det kan visserligen bero på värmen också. Hon hajar liksom inte lika tidigt att saker är på väg. Och sen när hon märker dem blir hon sååååå FÖRVÅNAD så det blir jobbigt för henne. Vanligtvis ser hon ju och reagerar på grejer mycket tidigare, och då är hon på avstånd nog att hantera dem/tänka med hjärnan. Sämre med det för tillfället hehe

8 månader hund

Vi tar det lugnt med träningen nu. Hon är som sagt inte helt sig själv och det känns dumt att börja med massa nytt då. För oss! Men snart hoppas jag att vi kan träna mer målmedvetet igen, nu är det mest lek och att upprätthålla sådant hon redan kan.

Hänger mycket på gräsmattan och hon är i lina pga löpet och för att hon, i och med det, inte är riktigt lika pålitlig. Så jag tar det säkra före det osäkra! Nytt sele har hon fått, så tjusig så!

Sommaren blir bra. Fortsätta såhär. Ligga mycket i gräset, äta många jordgubbar och träna det vi vill när vi vill. På söndag flyttar vi till Tomarp igen och sen tar jag lite semester, typ.

Blir fint ju. Allt blir bra.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.