TRE BRA SAKER

Precis som titeln lyder: tre bra saker.

JAG HAR TVÅ HUNDAR

Slutar aldrig fascineras. Har längtat så länge wäääääääää

Visst, de är riktiga puckon och ryker ihop lite då och då (rättelse: Gun ryker in i Frasse eftersom Frasse inte fattar att hon blir sur när han typ stångar henne i skrevet) men det går bättre och bättre.

Är så himla mysigt. Vill aldrig ha färre än 2 hundar igen. Så det så!

VIDEOREDIGERINGSHAVERIET ÄR (nog) LÖST

Jag har under alla år jag gjort videos till onlinekurser, instagram och youtube, använt min gamla laptop med gamla iMovie. Har vägrat lära mig något annat, eller jag har inte orkat för jag kan det programmet så bra och varför lägga massa tid på att lära sig nåt nytt när det man gör redan funkar? Bra fråga, Lilly, kul att du ställer den!

Här är anledningen: för att din laptop suger absolut röv och din rygg blir som en ostbåge av att sitta böjd över den. Att använda ett gammalt program som inte stöder hälften av filerna och som har typ 1% av alla funktioner du behöver kan också vara en anledning. Ja, och så det faktum att datorn får samma temperatur som lava och ger upp ungefär halvvägs in i samtliga projekt.

Nu är det slut på den skiten. Jag har ÄNTLIGEN gett mig fan på att lära mig ett annat program och kommer därmed förhoppningsvis kunna leva upp till mitt mest utlovade löfte sedan 2018: göra mer video.

JAG GILLAR MITT JOBB IGEN

Stark koppling med punkt 1 och 2, ja. Jag har under ganska lång tid känt mig lite okreativ och liksom som att jag bara upprepar samma saker om och om igen. Och visst, repetition är bra och ofta behöver man höra samma saker flera gånger och sånt. Men för mig personligen har det blivit att jag känt mig oinspirerad och tråkig. Uttråkad, faktiskt.

Men sedan Frasse kom har jag tusen idéer. Mindre tid att genomföra dem på hehe, men ändå. Det är skönt att känna sig pepp igen! Är väldigt glad över att vara glad över mitt jobb, if that makes sense. Jag har ju faktiskt världens bästa jobb! Faktiskt! Jag får jobba med att snacka hund på internet, det är helt otroligt.

Har känt mig så otacksam som tyckt det varit tråkigt. Men nu är det inte det längre. Och jag längtar efter att genomföra mina idéer och få dela med mig av Frasses träning, Guns träning och allt sånt. Och höra från er! Jag blir så glad av varenda kommentar och hjärta, det är så fint. Tack för det!

Men först är det sommar länge till. Och jag ska bada och kalasa och grilla så mycket jag orkar. Kram!

1 Comment

  1. Annie 29 juli, 2022 at 09:17

    Jag älskar också att ha en liten flock! Helst skulle jag vilja ha tre igen, men jag vet inte om det är ekonomiskt möjligt. Men just nu oroar jag mig bara för att bli helt ensam eftersom mina båda pälsklingar är gamla med krämpor och pengar är begränsade och jag vet vad jag vill ha för typ hund nästa gång men vet inte när /om jag hittar den… Ja, mycket tankar och oro, men vill aldrig mer vara utan minst två hundar.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.