PROMENADPROFFS – onlinekurs koppelträning och hundmöten

Nu är den äntligen här! Promenadproffs – att få hunden att sluta dra i kopplet och skälla vid hundmöten. En onlinekurs på 6 veckor med steg för steg-träning, coachning av mig och livesända frågestunder varje vecka!

Jag är så himla stolt och glad och pepp, den är verkligen kanon! Har ju själv haft problem med dessa ämnen så vet hur frustrerande det är. Det är därför jag skapat kursen, jag vet att många kämpar och jag vill hjälpa!

Tidigare har jag skrivit om koppelträning här och hundmöten här och här. Kolla gärna de inläggen om du vill veta mer om mitt ”tänk” kring detta!

I detta inlägget tänker jag ta lite FAQ – vanliga frågor om kursen, och svar förstås.

promenadproffs

VAD BESTÅR KURSEN PROMENADPROFFS AV?

12 videolektioner uppdelade i 3 moduler!
– Den första om grunder i hundträning och hur jag tycker du ska börja tänka och göra
– Andra modulen är om koppelträning och går igenom hur du steg för steg får hunden att sluta dra i kopplet
– Och den tredje modulen handlar om hundmöten. Hur du läser din hund och är steget före så du slipper skällande på mötande hundar!

VAR HÅLLS KURSEN?

Kursen hålls på en kursplattform online, så du har tillgång till lektionerna när du vill och slipper åka iväg och träna.

En facebookgrupp är skapad som stöd och där hålls även veckovisa frågestunder där jag livesänder och peppar!

NÄR BÖRJAR DEN?

Kursen är öppen för anmälan två gånger per år – nästa öppning sker i april 2022. Här han du skriva upp dig på väntelistan!

VAD FÅR MAN?

När du köpt kursen får du tillgång till kursplattformen och de första lektionerna (de släpps efter hand). Och förutom själva kursen får du tillgång till en stängd facebookgrupp. Där kan vi bolla med varandra och jag kommer även hålla livesända frågestunder i 6 veckor!

Du får även en workbook (typ ett studiehäfte) som ger extra guidning och förståelse för kursens innehåll.

promenadproffs

VAD KOSTAR KURSEN?

Kursen kostar 2500 kr inkl moms

Såhär går det till rent konkret:

När du köper kursen får du tillgång till kursplattformen. Den första modulen ligger redan uppe så den kan du börja se direkt och du kan även gå med i facebookgruppen och ladda ner din workbook.

Du tränar hemma i din egen takt och fyller i din workbook. Skriver upp frågor till livesändningarna så svarar jag på dem! Alla problem du stöter på inom kursen får du självklart hjälp med, både av mig och dina kurskompisar.

Du har tillgång till både gruppen och kursens innehåll i ett år så du tar det i den takt du vill. Målet: att få de där härliga promenaderna du såg fram emot innan du skaffade hund! Inget mer tragglande!

Varmt välkommen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.