STÄNGNING, STRESS och en jäkla glädje

Vilken vecka! En liten vecka att släppa in alla de som ville gå min kurs i koppelvett och hundmötesträning. En onlinekurs, alltså. Känns som jag skickat tusen mail (nej, inte riktigt). Teknikstrulat. Glädjeropat. Stressat.

Jag har jobbat som en idiot sedan september för att göra kursen. Nätter, tidiga morgnar innan någon borde vara vaken. Gjort om hundra gånger. Så värt det. Är så nöjd! Och de som gick med har redan fått resultat, vilket är ENORMT kul!

från livesänt webinar om lyckade promenader! vink vink

Jag gjorde kursen för att jag får frågor om dessa ämnen hela tiden. Och jag ville kunna tipsa mer och smartare. Då är en kurs bättre än småtips! Så är det ju bara. Så, jag har jobbat så sjukt hårt på att få det till ett perfekt system. Och även om jag stör mig på smågrejer (typ ljud ibland eller att jag har ett hårstrå i ansiktet) i videolektionerna så ÄR det en bra kurs. Jag är stolt över den.

Nu kommer fokus att ligga på livesända frågestunder i tillhörande facebookgrupp, bollande med medlemmar och allt sånt kul!

Kursen är öppen i några timmar till så haffa en plats om du är sugen!

Vi hörs om en vecka igen, då blir det nya grejer. Ett helt nytt projekt är på gång här på bloggen och även lite youtube! Kul va?

Ha en fin vecka <3

Lilly

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.