LÄRA HUNDEN SPÅRA (video)

Om ni följt mig mer än… en halvtimme? så är det kanske tydligt att jag älskar att spåra med min hund. Okej krydd, älskar det inte men älskar EFFEKTEN av det. Om du har en hund som:

 • Nosar som en galning på promenad
 • Är en brötig unghund som behöver MER än bara nåt godissök
 • Har rädslor eller dåligt självförtroende

Så är typ mitt första tips att spåra med hunden! För Gun, som både har mycket jakt i sig, älskar att nosa OCH lätt skräms och känner stora känslor på ett sätt ingen av mina tidigare hundar varit i närheten av, är spår faktiskt oslagbart.

För typ 5 år sen gjorde jag en video om det men alltså… den är så dålig så jag klarar inte av att den finns. Har typ tagit bort allt från min youtubekanal för det är så dålig teknik och sånt. Jag skämdes. Men försöker få ut nytt! Är ju ändå bra med längre videoformat som komplement till insta och bloggen tänker jag. SÅ!!!! Nu ÄNTLIGEN har jag gjort en NY video om hur man lär hunden spåra.

Blir så glad för alla tittningar och tummar upp och prenumerationer ska ni veta! Hoppas ni ska gilla denna videon – den är väl som vanligt inte pErFeKt men good enough och förhoppningsvis inspirerar den nån av er att dra ut och lägga spår åt hunden. Det hade varit mäktigt!

Glad söndag på er 💕

4 Comments

 1. Karlsson Sanna 24 mars, 2024 at 14:31

  Jättetack för denna superintroduktionen❣️
  Nu kanske det faktiskt kan bli av❣️

  Reply
 2. Elin 26 mars, 2024 at 20:35

  Så kul!! Min dvärgschnauzer är en riktig dammsugare, nosen i backen koooooonstant. Har tänkt så länge att jag skulle vilja prova spår med henne, men dragit mig för det pga lat och tänkt att man måste köpa blod/klövar osv. Men ska prova detta på vår innergård efter jobbet imorgon!!

  Skulle du göra ett sök/gång i början eller lägger man flera åt gången?

  Tack för en bra video och alla andra tips 🥰

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 28 mars, 2024 at 10:33

   Gud vad glad jag blir! Jag hade tagit ett spår per gång, men det är ingen lag utan man gör som man vill. Hellre att det blir av! Lycka till med spåret 💛

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.