JAG LJÖG IGEN

”Sen går vi promenad. Det knusslas och pippi vill hellre leka inne, men så är det bara med det. Vi går promenad.” OJ vad duktig man var i december va!! Tog striden varje dag, wow vill du ha en medalj lilly, här har du en!

Klipp till: har absolut inte gått en promenad på morgonen med Pippi sedan… januari? Nej men det är för tråkigt. Jag orkar inte bråka.

Istället för att promenera och vara duktiga hurtiga personer har vi börjat äta frukost i sängen. Det kanske låter som nåt lyxigt men nej lyssna nu: det är ett fusk. Jag har fuskat mig ur *tjata om frukost*-grejen!!! Slipper den helt. Känner mig delvis smart delvis som en… ja fuskare. Skit samma. Ungen får käk, jag får käk och vi är glada under tiden.

Och nu: en annan sak jag ljugit om!!!!

Direkt efter att jag aspräktigt (skäms) skrivit att jag typ ”inte ser på tv hihi” plöjde jag givetvis 3 serier utan hejd. Satt uppe till ett på natten och glodde, åt tvåhundragrammare marabou och såg:

the Duchess (kul!), tunna blå linjen (toppen!), andra säsongen av after life (slutade efter avsnitt två zzz). Nu ser jag en fransk serie som ärligt talat är rätt kass MEN jag vill inte tappa min franska (lol, ännu en lögn. har knappt nån franska kvar så detta är nog mer att betrakta som att *hålla liv i det absolut sista*).

Jahopp!!! Vad sympatisk person man är! Särskilt som jag känner att jag måste gÅ uT mED att jag ljugit. Herregud jag är så självupptagen. Otroligt trött på mig själv ska ni veta!

MEN!!!! En sak jag gjort bra (förutom att jag gjorde den istället för tråkigt adminjobb…………) är att lära Gun att va med på selfies. Så… där har vi nåt bra?

Det var allt från lilly å Gun idag. Oklart vad syftet var med detta, kanske behövde jag bara skriva. Eller så är jag så väldigt trött på hundvärlden och ville skriva nå annat. Undrar när min nästa psykologtid är förresten!

HEJ

2 Comments

 1. Sarah 18 mars, 2021 at 21:13

  Vilket selfie-proffs hon blivit. Superfina!

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 18 mars, 2021 at 21:35

   tack! haha ja helt rimlig grej att träna på ju hehe

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.