Listan om veckan

God dag!! Nu är det list-dags!! Älskar listor, ännu mer såna som inte består av ”to do”. Så här kommer en redig blogglista. Snodd av Sandy snodd av Gabriella snodd av Sandra!

Veckans känsla: nervös och pepp! Lite lättad med. Jag föreläser idag söndag kl 14 och hela veckan har kretsat kring det. Att testköra tekniken, att finslipa och öva. Så himla kul och läskigt på samma gång! Älskar ämnet (inkallning) och hela gänget som kirrat plats är supermysigt så det känns bra. Kolla här om du vill joina!

Veckans bok: läser min femte bok för året. Första 4 var skönlitterära men gillar att peta in mer fakta parallellt eller samtidigt faktiskt. Så läser om ”hunden som skäms” av Per Jensen. Var ett tag sen sist och är lika kul nu som då att läsa om, och förstå, hunden på ett vetenskapligt plan. Rekommenderar!

Veckans playlist:
Skaffade cd-spelare i slutet av förra året, fick ta över mammas och pappas gamla. Bästa jag gjort! (Skrev om det här med). Lyssnar således på hela album istället för smålistor. Underbart är det! Velvet Underground, Babyshambles, ett blandband från festivalsommaren -08 (stenhårt kurerat av min ordningssamma konstnärsbestie såklart) och nationalteatern snurrar i den nu.

Veckans podd:
Brita & Parisa
Vad fan håller jag på med
Språket i P1 (lyssnade precis klart på ett avsnitt om att prata med hästar, toppen var det!)

Veckans TV:
Skaffade TV i julas! Kanonkul! Ser en del på Karlsson på Taket just nu hehe. Ja, så jobbigt pretto är jag tyvärr. Barnet ser på TV, jag läser bok. Men har börjat se nyhetsmorgon. Det är uthärdligt.

Veckans mat:
Godaste: semla. Fan vad jag trycker semlor nu. Löjligt är det. Men det är ju så gott!

”Semlor är inte mat!!”, säger du kanske. Låt mig då åter poängtera att jag är vuxen och gör som jag vill.

Äter även pannkakor, olika sorters tacos och massor av pasta. Gjorde såna här nyss, var gott!

Veckans happening:
Att gå till leksaksaffären i fredags och låta dem blåsa upp hjärtformade heliumballonger åt mig. Och att sedan gå över torget med dem. Underbar känsla rekommenderar 10/10

Veckans fundering:
Mår Gun bra? Är jag en bra matte?
Mår Pippi bra? Är jag en bra mamma?

Veckans köp:
Bokhylla! Eller ja, delar till bokhylla. ÄNTLIGEN får jag plats med alla mina böcker, första gången i mitt liv. Hallelujer!

Har alltså satt elfa-system på en hel jättevägg. MYS är vad det är!

Veckans plagg:
Underställ och skalbyxor som vanligt :/ Det är snö! Helt otroligt, har inte varit med om en sån här vinter på ?! evigheter!?

Men har faktiskt infört en tradition. Vanliga kläder på fredagar. Inspirerad av Sandy, igen. Liksom, göra mig lite fin och piffig. Funkar fint på humöret kan jag säga!

Veckans längt:
Snart är det min födelsedag. Och innan det – alla hjärtans dag. Är vrålsingel men har många roliga innehållsidéer (haha vad hemskt?!? nä). Så snart kommer d bli sötchock på insta. Orkar inte att alla hjärtans ska va så himla par-ig hela tiden. Jag ska ge Pippi en ros och choklad tror jag minsann. Och så ska vi rita hjärtan. Så det så!

Annars är det som vanligt, tror jag. Ser fram emot många saker. Bland annat en riktigt kul jobbgrej som jag ska berätta om snart! IH!

Kram! Hoppas du får en fin vecka! OCH att vi ses snart på föreläsningen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.