HÖSTENS PLANER & DRÖMMAR

Augusti är officiellt över och det är således helt okej att börja fundera på hösten. Den som börjar tjata om hÖsTmYs första skolveckan är forever på min shit list. MYSET börjar när löven är röda och inte en sekund innan dess, okej? Här kommer en lista om vad jag tänker mig ska hända i höst!

Ett på listan: fixa trädgård och grilla korv. Ständig förstaplats obs.

HÖSTENS JOBB

Eftersom jag redan lanserat promenadproffs 3 gånger i år blir det absolut inte igen förrän våren. Däremot kommer jag att hålla minst en föreläsning: inkallning. Det frågade jag om på insta och var ju ett jäkla intresse! Ser fram emot massor!!!!! Om du vara först att veta när jag släpper platser till den så skriv upp dig HÄR. Är inte bindande eller nåt, du får mail när jag vet mer bara 😌

Funderar även på att ha en föreläsning om unghundar!!!!! Tycker de är så jobbiga men underbara och missförstådda!!! Och eftersom jag vet att många sliter sitt hår när hunden är mellan 9 mån och 2 år ungefär så hade kanske det varit gött att få tips?? Idk än men vi får se

Jag har precis börjat hålla beteendekonsultationer, både över telefon och IRL. Mycket fint att få djupdyka i ett problem och kunna lösa lite klurigare grejer!!!!!!! Ska fixa en info-sida om det, vilka paket och lösningar jag erbjuder. Snart, lovar!!!!

Valpkursen online vill jag göra nåt med också… Vet inte vad bara. Men gillar den och vill gärna att den ska rulla på bättre. Kommer nog på nåt!

Ja ni hör ju, är inte så välorganiserad nu! Mest kreativ och känner mig inspirerad, men det är väl så det ska vara? Jag passar på att skriva ner alla idéer jag får och sen försöker jag vara realistisk långt senare när jag planerar in det. Går aldrig att hinna allt man vill men det ska ju inte begränsa tankarna förrän det är dags, tycker jag!!

HUNDTRÄNING

Mmm just det, måste träna mina egna hundar också hehehhe

Första prio men väldigt lågintensivt är: ensamträning. Det är så jävla viktigt verkligen och jag VÄGRAR leva så här (dvs inte kunna åka hemifrån utan världens största hund i bagaget) så träningen pågår dagligen. Men hetsar inte!!!! Alltså vi snackar en millisekund utökning i taget OM han är okej med det! För han kunde inte vara ensam ens en halv sekund när han kom till mig. Kommer uppdatera om detta då och då, här kan du läsa vad jag skrivit innan:

Koppel & hundmöten är högaktuellt för samma hund… Vi går min egen kurs hehe, ganska kul faktiskt! Och det funkar faktiskt förvånansvärt bra!!!!!! Han kanske inte är så otroligt korkad ändå? Bara lite? Eller?

Tasstorkning. Helvetttttt va skit Frasse drar in, även om det är torrt. Så, lär ju inte bli bättre när det är blött! Rutinen har startat, mest för min skull om vi ska vara helt ärliga. Jag är lite lat men en rutinmänniska så sätter det i system nu, stanna innanför dörren och få tassar torkade innan kopplet åker av. Punkt. Här har jag visat en grej om det innan förresten!

PRIVAT

Jag ska bli sambo! Med min bästis och drömkille!!!!!!!! Nästan för bra för att va sant att bo i en stuga i skogen med sin high school sweetheart. Vi började ses igen (efter massa år) i typ november och jag blev dödskär direkt. IGEN. Vi var ihop i gymnasiet och bodde ihop så med men det är ju ett tag sen om man säger så!!!!!! Verkar i alla fall som att han är kär i mig med för snart bor han här!!!!! Vem skriver en romcom om detta??

På riktigt, är så glad och nervös över detta. Känns väldigt bra och väldigt vuxet? Vem kunde ana att jag först vid 31 och ett halvt års ålder skulle landa där, i gemensamt ansvar och ekonomi och hänsyn och såna mogna grejer! Vilket jävla liv, va! Otroligt. Har aldrig så roligt som med honom.

Flyttkaos kommer att råda, men bara ett tag. Sen är det klart!

Nu börjar det faktiskt närma sig ett år sedan mitt barn regelbundet började sova över hos sin pappa, någon natt i taget. Har fortfarande inte vant mig vid att vara utan honom varannan vecka men tar tillvara på varenda sekund han är här. Ser fram emot att klä ut oss till julgranar på kvällspromenad (bild från förra hösten), spela spel, äta långa frukostar vid brasan med honom.

Alltid världens viktigaste person, och all tid jag kan vill jag ge honom. Det är fint att han även får tid hos sin pappa också nu, bättre sent än aldrig antar jag. Kommer ha våra fredagar ledigt från förskolan och åka till badhus, till skogen och annat mys fram till han börjar skolan. Lika bra att passa på innan skolplikt ju! Om man kan, obvi.

Och eftersom jag är van vid att driva eget medan han sover i princip och att vabba och lansera kurser och hålla möten samtidigt, så har jag i och med nyinförda varannan vecka-princip i allra högsta grad tid att skita i allt och åka och bada med mitt barn då och då.

Sluttampen på sommarstämning, nybakt surdegsbröd och ägg från trädgårdens höns. Snart slutar de nog lägga? Vet inte, har inte haft höns innan. Jag ser fram emot hösten, jag gillar höst! Har hatat lite på hösten ett tag nu men det är mest för att jag tycker samma som med julpynt – jättemysigt men inte i oktober!!!! Så när det snackas höst mitt i högsommaren blir jag lack. Va i nuet kompisar carpe diem ;))) Vad ser du fram emot i höst? Eller fasar för? SKRIV! Och tryck på hjärtat hej

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.