HELGEN OCH ENSAMTRÄNINGEN

Gud vilken långsam helg, känns som den var en månad typ. Det är mörkt, jag känner mig seg. Barnet var hemma mycket, blir lite att dagarna flyter ihop och det är skönt. Vi har vilat. Och målat hans rum!

Medan vi målat har Frasse övat på att vara ensam. Träningen är nämligen tillbaka på ruta ett sedan en månad tillbaka, det blev så när C flyttade in. Jag pallade inte träna och så blev allt lite rörigt och hundarna behövde vänja sig. Men nu det senaste har det ballat ur totalt :))) Frasse skäller så fort vi rör oss mot dörren typ :))) Obs tror inte det är av ångest (eftersom han ser ut som ett barn på julafton samtidigt) utan mer att han är taggad på att gå ut. Har aldrig lämnat honom så tror inte han tänker att vi ska göra det heller liksom.

Men ja, det är katastrof så nu har jag börjat ta tag i det. Lyssnat på två poddar, läst mina gamla böcker och kollat lite på hundflix! Okej vänta ska lista och länka:

Det är värt att notera att JA jag är utbildad och har massa erfarenhet och har hjälpt massa hundar med ensamträning MEN alltså det är så annorlunda med sin egen. Jag vill också ha någon som säger åt mig vad jag ska göra haha. Alltid lättare att ge råd åt andra än att göra rätt själv, tycker jag. Nåväl.

Barnet har sagt att han vill ha en hund som Gun när han får skaffa en egen. Några år kvar hehe… Men de är så söta. Medan vi målat har han sovit i soffan och Gun har smugit upp och lagt sig. Så fucking gulligt. Och en grej till som är fin:

Detta kom och jag blev så glad att jag nästan skrek. Frasse är ÄNTLIGEN vår!!!!! iiiiiih!

Nu är det officiellt. Så jävla skönt. Du får stanna, Frasse. Välkommen hem!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.