TROLL, HÖNS, LÖS HUND

Vi är mycket i skogen. Föga förvånande. Frågar man Pippi kryllar det av troll där. Och monster. Alla är snälla, oroa er inte. De äter tårta och ibland blir de ivägstångade av någon av bockarna Bruse.

Jag skriver massor och har så många idéer men väldigt lite tid. Tänkte mest trilla in här och berätta om vad jag har för mig.

Livesändningarna med promenadproffs-gruppen (kursen om koppelträning och hundmöten alltså) och privatlektioner står högst på priolistan och sen fylls det på av tusen grejer. Nya kursen om att ha hunden lös också! Höll en version av den förra året och sen har jag kört den irl några gånger, men nu blir det en asfin och bra onlinekurs! Så taggad! Skriv upp dig här om du vill hänga med (anmälan stänger 7/6)

Fick nytt kök. Det köptes på blocket, fixades upp och har sedan stått i mitt hönshus/garage (obs har inte höns TYVÄRR, bara kallar byggnaden så) jättelänge. Men nu är det uppe och jag älskar det.

Min kompis har däremot höns och kycklingar och kalkoner så det är lyxigt!

Ja alltså det är väl så det ser ut nu i livet. Mycket pillande hemma och mycket jobb fast utan tid. Det är fint, tycker jag! Ändå. Har inte känt mig berövad någonting.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.