SEPTEMBER, FOTOSKRÄCK & VARMKORV

September började i söndags hallå! Bra månad. Bra söndag.

Vi satte oss i stora bilen och Gun låg framför sätet. När vi rullade in mot skogen satte hon sig och kollade lite vad vi pysslade med.

Vi skulle till Hjörnered igen! Grilla middag, hänga omkring vid utkiksplatsen. Jag och Gun hade en konstig lördag så ville göra något trevligt. Vi var på öppet hus på brukshundklubben nämligen och det var jättekul för mig! Men för Gun var det jättejobbigt… Allt var konstigt. Hon blir SÅ rädd.

För fotograferingen, denna gången. Kröp i princip längst väggarna. Och det var ingen ny situation för henne, hon bara har en sån fas nu där saker plötligt är SKITLÄSKIGA. Jättejobbigt, främst för henne. Men jag känner mig också rätt maktlös. Inte som att hon inte sett en kamera innan…

Ja ja, vi behövde något mys tillsammans i alla fall.

hjörnered

Så var vi framme! Gjorde eld och provade vindskydden lite. Jag la ett spår åt Gun med. Spår är bra för henne. Jäklar vad bra det är. Få vara bäst!

Side note: mitt barn är så himla bäst. Sorry, vet att alla mammor tycker deras barn är bäst men kolla. Hallå? Så bra. Bästa barnet.

Hjälpte till med veden

Gun är också bra. Vi lär oss. Jag lär mig kanske mest, hehe.

Jag älskar såna här dagar där man inte gör något egentligen, bara är i skogen. Kollar lite olika kottar med barnet, leker lite med Gun. Sitter i vindskydd och äter Tom&Jerry-kex och dricker kaffe ur kåsa. Fryser lite, sätter sig närmre elden. Bra så.

ÄLSKAR DET.

Mer sånt. Kanske ska jag sätta upp nåt mål om detta? Eller så skiter jag i det. Vet inte. Men ska i alla fall vara ute och hänga mer.

Det är bra för huvudet och sånt ju.

2 Comments

 1. Clara 9 september, 2019 at 18:48

  Friluftsvovve? Så mysigt!!

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 11 september, 2019 at 08:21

   Det bästa! Älskar att bara hänga omkring sådär ?

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.