UPPDATERING KRING GUNS TRÄNING

Av tusen orsaker så har det inte blivit som jag tänkt… Jag kommer inte att visa lydnad på söndag med Gun (öppet hus på klubben, KOM DIT ändå det kommer bli kul) för jag kan inte prioritera det. Tråkigt som satan. Men mina tankar om prestation kan och får inte sätta käppar i hjulen för vår mer långsiktiga relation.

En positiv grej med att vi ändå lärt oss runda kon, rutan och nästan fjärren är att jag inser att tävlingslydnaden inte riktigt är min grej… Jag gillar skogen. Visst, jag gillar lydnad med – men inte på den detaljnivån.

Så vi går tillbaka till grunderna. Just nu tycker jag att beteenden kring att backa och använda bakbenen är kul att använda. Så det blir mycket sånt. Orkar inte hålla på för mycket och tänka. Vill mest bara ha kul. Vi har tid.

kooiker sverige

2 Comments

 1. Annie 30 september, 2019 at 22:27

  Kanske rallylydnad hade funkat för er? Inte lika strikt som lydnad och massor av bakdelskontroll. Jag tränar min hund massor när vi är ute i skogen och sedan förfinar vi bara på träningsplan.
  Kram

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 6 oktober, 2019 at 19:00

   Tyvärr är matte här lite smått allergisk mot rallylydnad så det skippar vi! Brukset och freestyle är dock sporter som faller mig i smaken, så hoppas även Gun gillar dem <3 KRAM

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.