NYÅR MED HUNDEN – så förbereder du firandet

Nyår med hunden – skräck eller chill? I dag kommer jag att gå igenom vad jag kommit fram till gällande nyårsraketer och min hund. Hur du förbereder firandet och förebygger så gott du kan. Hur du har en lite mer chill nyår med hunden, helt enkelt!

På youtube har jag alltså pratat om detta, och delat mina råd och tips och idéer. Här ser du videon:

nyår med hund

Förra årets arga blogginlägg om nyår!

Hoppas att din hund mår bra och du med! Ta det lugnt och andas! Jag vet att det ser ut som att ”alla” har så fint och kul och bra och har läget under kontroll (om man kollar instagram…) men så är det ju inte. Ok?

Jag har mått skit de senaste veckorna och så kan det ju vara. Man orkar liksom inte alltid vara helt ärlig med det heller, känns liksom inte kul eller hjälpsamt. Men bara så du vet, allt är inte kanon jämt och det är helt okej!

Kram! In på youtube för att se videon och prenumerera gärna på min kanal! <3


Länkar för fler tips kring nyår med hunden:

Nosework i Kävlinge
Motiverade Hundar och Jessica Manns inlägg om nyår och hundar
Aktiveringstips
Lär hunden spåra

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.