MIN PÅSK

Kan påsken vara en av de finaste högtiderna? Kanske. Ofta fint väder, obegränsat med godis och choklad, en ursäkt att ställa till med kalas och bjuda på påskmat som egentligen lika gärna hade kunnat vara midsommar- eller julmat? Mmmm jag tittar på dig, sill och potatis 💖

Jag har haft en toppenpåsk så nu är det min favoritgrej, vill fira storslaget varje år från och med nu!!!!! Låt mig berätta då!

Jag och barnet och Gun fick finbesök redan på fredag! Firade med påskäggsjakt och cykeltur till vitsipporna och JA jag lär mig fortfarande kameran men finbesöket, ja det är min kille (!!!!!!!) tog jättefina bilder. Är inte det så himla gulligt??? Jag blir RÖRD av att någon tar bilder på mig, finns bara selfies liksom annars så det är så himla gulligt.

Vad harmonisk promenad för alla inblandade 🙂 Också: skräll att vi tittade på Frost när påskgodiset skulle in i hela ansiktet 🙂

Och snus! Tvångsomhänderta mig dagen jag ifrågasätter mitt snusande, tack.

Sen kom påskafton! Vi hade bjudit in kompisar och lagade mat. Jättejättemycket mat som räckte resten av helgen sen! Kul! Gott! Eftersom jag hade ett alibi för att spöka ut mig så gjorde jag det. Barnet med, han var ”påskharing”, gissar på att han inte vet vad en kärring är så det är ju ett gott tecken i guess.

”Tänk på baaaarnen va kul för dem”, lol hade absolut tagit vilken chans som helst för att bära huckle och måla på mig fräknar

En påskkyckling och en påskkärring med kvast och allt dök upp vid ett men tyvärr är barn inte så bra på att behålla sina utklädnader mer än exakt fem minuter så har inga bevis 🙁 Bevis finns dock för att de fick godis!!!

Viktigt att lära barnen om traditioner och jesus och påskharen och häxor och godis ju!

Efter mat kommer vila. Och såpbubblor. Släpade ut en soffa i vintras som fick dammas av och vilas i.

Framåt kvällen kom fler gäster och vi åt godis, rester och drack folköl. Fint! Jag var inte aspigg, som synes, och var som vanligt i säng innan 23. Älskar att vara 31 år och leva pensionärslife, ändå. Vilken grej!

Sen var påsken slut. Jag bakade bröd och drack kaffe och läste och allt bara VAR. Mmmm, semester forever.

Hoppas din påsk varit fin med! Och att våren blir varm, snäll och ljus! Plus mycket godis. Hej!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.