MIN JUL & NYÅR

Jag vet, alla är trötta på jul och nyår nu. Jag med. Men nu behöver jag sammanfatta den med. Gå vidare! För det var en bra tid men den är ÖVER, fattar du lilly!?! Det är ett år kvar! Släpp taget!

Den är utstädad. Behöver bara göra detta nu. För det första – kolla de här bilderna:

Min stiliga unge och mina hundar. Lite halländsk snö som givetvis försvann lagom till julafton. Allt bra i en bild, ändå. Och en vecka innan julafton (nästan) drog vi till Norge!

Mina föräldrar har en hytte där så jag och C packade in barn, hundar och en massa väskor och julklappar och tuffade mot Göteborg och sedan över gränsen till grannlandet. Genast blev vägarna bokstavligen piss och jag vägrade köra mer. Hundra timmar (5) senare var vi framme, efter att ha satt på snökedjor och segar oss upp för sepentinvägarna upp på fjället. Värt:

Första dagarna var det bara vi och mina föräldrar. Vi åkte pulka, barnet fick hänga på mormor, vi åt gott och åkte skidor. Frasse fick mest vara i hallen eftersom han snor och äter upp saker – det märks att vi övat på att ha honom bakom galler (lol) i annat rum. Han känns väldigt trygg med det och ligger mest och sover eller sitter och spanar som en Ferdinand.

Sen var det jul! Tänk att det fanns en tomte även i Norge. Trodde verkligen det var överdrivet med jul innan jag fick barn men alltså det bokstavligen GLITTRAR i ögonen på honom. Helt magiskt. Älskar att fira jul med honom!!!!!!

Och dagen innan det kom mina bröder plus flickvän och bebis ALLTSÅ KOLLA wääää så gullig. Vill aldrig se en annan tomtenisse!!!!!!!! Ville bita henne i fötterna helt klart. Men höll mig i skinnet och gosade mest.

Gos är nog ett bra nyckelord för hela veckan. Hela familjen samlad, händer typ aldrig. Otroligt mysigt. Och på tal om inte samma men ändå: jag läser Harry Potter för mitt barn. Det är typ det finaste jag vet, att kunna göra det. Älskar det!!!!! Harry Potter kom när jag var typ 7 bast så jag minns dem så väl. Säga vad man vill om författaren, denna fick vi gratis på bibblan så det får väl vara som det är.

Det näst bästa, men kanske det bästa med resan förutom att träffa familjen, var skidåkningen. Och vilken jävla panghund Gun är! Hon fick dra mig lite men mest sprang hon lös, åkte mellan mig (långsam) och min bror (snabb) och vallade in hel gänget. Struntade i alla mötande skidåkare och bara såg så lycklig och fri ut. I love you gunso!!!

Efter en vecka drog vi hemåt igen. Uppladdade av sol och snö och mys. Redo för plusgrader, lera och snålblåst igen!!!! Halland here we come!

NYÅR

På nyår knökade vi stugan full av gäster och hade knytis. Eftersom jag bor mitt i skogen brukar det vara smällarfritt och vi siktade på en ganska lugn och hundvänlig tillställning!

Gun hittade en ny bästis i Hanna som jag träffade när jag läste till hundbeteendeutredare. En jävla pangbrud! Håll ögonen öppna, för vi kommer hitta på kul saker framöver!!!!!!

Barnen laddade för fyrverkerier. Vi med hund: not so much.

Dessutom brände en av grannarna (ok de bor en kilometer bort nästan) av en jävla sån tårta. Helt sjukt, vet att de har hund dessutom. Så jävla egoistiskt att skrämma den och alla djur (vilda, på bondgården, hundar) bara för någon minuts färg på himlen. Idioti.

Frasse och Gun klarade det bra. Gun var jag inte förvånad över för hon är bra med ljud och har varit med på några nyår ju. Men Frasse är mer ljudkänslig och blev skrämd i somras när dansbanan en bit härifrån drog på nån show utan förvarning mitt i natten… Men han tog nyårsnatten bra, det varade bara några minuter som tur var.

Och sen var det nytt år. Har du inte läst min sammanfattning från 2022 tycker jag du ska göra det här. Och jag hoppas att ditt år börjat bra! 2023 ska bli ett bra år, kan vi bestämma det? Bra. Tack och hej så länge så hörs vi snart igen! Tryck på hjärtat om du gillade detta!!!!!!! Tack tack hej hej

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.