JUST NU

Tiden går. Jag bakar surdegsvört och plockar in grön- och brysselkål jag glömt skörda. Nu smälter snön bort och de ramlar omkull. Vi tog in en gran, klädde den. Bakade hela veckan nästan, knäck och ischoklad och mozartkulor och chokladcornflakes och pepparkakshus och pepparkakor med för mycket kristyr. Säkert nåt mer jag glömmer nu.

Lämnade barnet på skolan och genast känns julstämningen lite… onödig? Eller, inte onödig. Men mer: gud vad taskigt av mig att göra julgrejer utan mitt barn. Ett svek! Alltså obs 100% säkert i min hjärna men ändå. Känns inte som samma att pynta och nynna julmusik utan ett barn som drar en i tröjan och vill ha mer julmust <3

Gun har ingen tratt längre och fick vara ute på gården och springa lös en liten stund i helgen. Gud vad glad hon blev :’)

I veckan ska jag förbereda mycket inför julafton, som ska firas här. Utan barn men med ett gäng andra. Ska laga massa mat och fixa allt som kan fixas, onödigt att vänta in i sista sekund ju. Och så ska jag vila. Jobba det sista innan ledigt. Ingen julstress här inte. Men då gäller det att börja i november, ni är med på det va?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.