JULVECKAN

Hallå och glad JULAFTONSVECKA!!!! På söndag är det julafton omg omg omg
Jag håller aktivt tillbaka här, älskar julen och det blir så lätt att segla iväg och ta på sig för mycket så det bara blir stressigt.

Men den här veckans tema, liksom de senaste 3 har varit, är att preppa inför julafton. Laga färdigt lite mat som ska fram både torsdag och söndag. Baka godis. Tvätta och stryka dukar. Och mina egna kläder (kommer garanterat glömma). På hundfronten lite andra grejer!

Jag ska fylla frysen med Kong-liknande grejer för Gun att tugga på när vi har gäster, så hon har det valet. Jag utgår från hennes fodergiva som vanligt. Tips är att ofta finns blötvarianter av de vanliga fodren hundarna har, så är det i alla fall med Guns. Vill som vanligt till varje pris undvika att hon får i sig en massa skit, fodret ska dominera matintaget. Här finns lite recept men var ett tag jag skrev så ska nog göra ett nytt sånt här inlägg snart…

Jag ska spela in lite av den tillverkningen tror jag. Kommer på instagram i så fall!

Och så ska jag välkomna alla nya fina gulliga deltagare i promenadproffs-gruppen! Själva kursen börjar egentligen inte förrän i februari men kör julkampanj för de som ville köpa redan nu. Så ska de bli grymma på koppelträning och hundmöten i vår! SÅ himla mysigt, har saknat!!!! Vill du också vara med så läser du här och uppger JULKLAPP i kassan 💕

Just det – vi nämner det i podden men säger det här med – blir din hund alldeles stissig på julafton (eller när det kommer folk)? Ha på den koppel en stund! Det kan bli lättare för vissa hundar att slappna av om de inte har möjlighet att flänga omkring. Använde jättemycket på Gun som unghund. Skit i vad släktingar säger (det var min största invändning tbh, jag tyckte det var lite skämmigt), det är inte de som ska leva med din hund så de vet inte ett skit.

Hoppas er julvecka blir underbar och stressfri! Hörs på torsdag igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.