JULKLAPPSTIPS FRÅN OCH TILL HUNDNÖRDEN

Denna lista innehåller så kallade adlinks. Det betyder att om du köper något via dem får jag en liten provision via ett affiliatenätverk. Alla länkar som är sådana märks ut som adlinks. Jag har valt ut samtliga produkter själv och är inte påverkad av extern part. 

Det kan vara rätt svårt att hitta på julklappar, tycker jag. Till andra alltså, heh, mig själv går det rätt bra för. Känner mig inte ett dugg unik på denna punkt så jag har samlat några tips för oss som älskar hundar och gärna låter det spilla över på allt annat i livet! 

Tänker att man i princip kan både önska sig och ge dessa klappar. Men det gör man som man vill! Här är … tips! 

Till läslusen: Den hära asfina boken (adlink) som jag börjar gråta bara jag tänker på. Så otroligt fin. Finns både om inbunden och som pocket alltså. 

Till hundträningskompisen: En finfin leksak (adlink) till vovven! Till och med Johnny brukade digga just denna, med längre lina och massa skojiga grejer!

Till barnet: ett plagg med hundtryck, förlagsvis denna (adlink) 

Äldre barn? Böcker! På Klickerförlaget finns till exempel ”Ellinor på klubben” som jag själv ser mycket fram till att läsa med mitt barn när han blir äldre.

Till den frusna: en varm och ändå snygg tröja (adlink). Den gröna här nedanför, alltså. Kanske platsar den även under kategorin ”till hundträningskompisen”? 

Och en tröja som funkar både som bra vardagströja och som varmt under fleecen kommer lastat här (adlink)! Side note: varför gillar jag inte enbart svarta kläder nu för tiden?? SJUKT ÄR DET

Till hundvakten: en rolig tröja, kanske? Vill köpa exakt prick denna nu. (Till vänster). Eller ett fint anteckningsblock som detta

Till den fashionabla kompisen: örhängen. Använder inte så mycket smycken själv men dessa vill jag typ köpa bara för att. Otroligt söta ju! Från Etsy. Kul att de är från Sverige med, alltid bra att stötta småföretagare känner jag utan att veta särskilt mycket om just denna egentligen hehe

Hoppas att någon hittar bra inspiration till roliga klappar nu också! 

Hörs imorgon, ha det gött så länge!

.

.

.

Följ mig gärna på instagram. Här är min profil!

4 Comments

 1. Moa Odensten Friberg 7 december, 2018 at 21:21

  Toppentips!??

  Reply
 2. Andreas 17 januari, 2020 at 20:49

  Leksaken ska beställas och kampa lite lätt med 🙂
  Tack för tipset

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.