HUNDSPORTENS INSAMLING – till musikhjälpen 2018

Musikhjälpen är startskottet för julen för mig, tror jag. Fasen vad jag sitter och bölar och skrattar om vartannat och STORkänner att människor ändå är fina. Och att vi KAN göra skillnad. Tillsammans. Och i år hjälper jag till med hundsportens insamling.

Den har varit otroligt populär tidigare och vi som roddar den i år hoppas självklart att den slår alla möjliga rekord nu! Är så otroligt häftigt att så många redan skänkt pengar och priser, trots att veckan inte startat. Är SÅ TAGGAD. Och jag är glad att jag kan hjälpa till! Vi är tre pers nu och tycker redan att vi kompletterar varandra så himla bra. Jag har designat loggorna och sköter instagram nu, så jäkla kul. In och följ PRONTO

musikhjälpen hundsport

Temat för musikhjälpen 2018 är att alla ska ha rätt att funka olika. Det vill säga, belysa de orättvisor folk med funktionsvariationer utsätts för, framför allt i fattiga länder. 4 av 5 av de människor som lever med funktionshinder lever nämligen i medel- och låginkomstländer och stigmat där är enormt. Så otroligt viktigt att lyfta detta och skänka massor av pengar! 

Så, nu vill jag ha er hjälp! Gå in till vår bössa här och skänk en peng. Gärna mycket, hehe. Alltså, skit i julklappsspelet eller vad fan som helst. Om ni kan, såklart. Ni som KAN, skänk skänk skääääänk. Vi gör ta me fan skillnad! Bra. När man skänkt kan man önska en vinst som våra sponsorer skänkt. Hela listan finns här på vår hemsida och även på facebooksidan. Instagram, som jag sköter, uppdaterar också listor så det kommer att ligga under höjdpunkterna i profilen. Där finns även instruktioner på hur man gör för att vinna. 

Jag tror att vi alla kan göra något. Så nu gör vi det! Tillsammans. Kan du inte skänka cash så dela, peppa andra, gilla sidan, bilderna, tagga igång företag och klubbar omkring dig att ordna glöggmys eller något! KOM IGEN <3 <3 <3

Hundsportare, FÖRENA ER. Vi är bäst, låt oss visa var i helvete skåpet ska stå nu! 

hundsportens insamling musikhjälpen

STOR KRAM och STOR PEPP 

Vi hörs imorgon!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.