Avsnitt 8: sammanfattning

Sista avsnittet av min serie om att skaffa hund gick precis ut på youtube! 

Jag tror på att alla gör sitt bästa. Okej? Och det tänker jag fortsätta tro. Men jag har mött så många hundar och hundförare som kunnat ha det SÅ mycket bättre om de haft bättre kunskap när de skaffade sin hund. Jag är en av de hundägarna själv. Jag ångrar inte en sekund av de hundar jag haft, men jag hoppas att ingen någonsin ska behöva gå igenom vad vi gjorde. 

Att sätta hälsa som högsta prio, att hålla ögonen öppna när uppfödare tar många kullar, att hellre ta en vuxen hund än en valp är några enkla tips. Men sanningen är att jag inte kan ge några raka enkla instruktioner. Nu handlar det bara om att alla måste ta sitt ansvar. Läsa på och sånt.

Mitt sätt att ta det ansvaret är bland annat genom denna serie. För jag tror att man kommer längre med kunskap. Allt KAN inte komma med, även om jag skulle kunna prata i en evighet om detta. Så är det bara.

Jag hoppas att ni som följt serien nu kommer att fortsätta följa mig även när valpen kommer. Och att ni gör något riktigt härligt ihop med era hundar idag!

Hörs imorgon. Önskar er en fin första advent!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.