JULKLAPPAR TILL HUNDEN (OCH HUNDFOLKET) 2023

Den årliga önskelistan! Ska du köpa julklapp till hunden? Eller till någon av dina hundtränings- eller promenadkompisar? Gud hör bön!!!!! Här är mina bästa tips på julklappar!

TILL HUNDEN

Aktivering

Kan man ha för många aktiveringsleksaker? Om jag är smart nu ska jag skriva nej, MEN jag gillar inte prylar så har valt TRE aktiveringsleksaker jag på riktigt tycker är toppen. De enda jag använder faktiskt. Om man inte ska räkna snufflematta (adlink). Men räknas det som leksak? Tvek.

Från vänster:
KONG (adlink) En klassiker! Går att fylla med allt möjligt och är en evig favorit här.
Nina Ottosson Dog Twister (adlink) Guns favorit! Går att göra svår eller ganska lätt. Älskar!
Nina Ottosson Puppy Tornado (adlink) Frasses favorit! Så enkel, knappast ens en utmaning. MEN gör att hunden äter lite långsammare och blir lite mer kul än vanlig tråkig skål. Alla hundar jag haft har faktiskt älskat denna, är ett bra mellanting mellan hjärngympa, slow feeder och bara en lite roligare skål!

Vintertäcken och kläder

Återigen, vi kör topp 3 va?

Från vänster:
Hurrtas varmaste tror jag? (adlink) Guns bästa i alla fall (bildbevis). Hon kan verkligen vägra gå ut när vi är i Norge och det är pisskallt, men får hon på sig täcket blir hon så märkbart mycket nöjdare. Underbart!
Fleecetäcke från Pomppa (adlink) Fantastiskt när hunden måste vänta i bilen när det är kallt ute, eller när det är kallt men inte blött. Använder mer än jag trodde faktiskt. Plus att man kan ha detta och sen regntäcke ovanpå om det skulle börja regna!
Back on Tracks samliga täcken men detta regntäcke är också toppen (adlink) Har fortfarande inte hittat mitt bästa regntäcke men har haft back on track i så sjukt många andra varianter innan så hoppas på detta verkligen. Ett bra regntäcke är verkligen så sjukt värt. Eller inte om man älskar lukten av blöt hund, om du gör det så köp inte regntäcke!!!!!!!

Tugg & godis

Lägg inte under granen om du har en hund som är bra på att leta och/eller ett matvrak. Tips från coachen 🙂

Här köper jag tugg:

RAUH. Ett finskt märke som inte behandlar med massa skit. Bra tugg som håller länge! Här finns de på kampanj nu, 4 för 5 (adlink)
Bengtssons. Smålänskt köttigt tugg. Bra skit! Favoriten här är oxstrupe (adlink) men i princip allt är helfestligt för hundarna. Ett mer smarrigt alternativ till Rauh som (åtminstone för mina hundar) är mer… tugga för tuggandets skull? Det är mer som snacks och detta är mer som fredagsmys? Rimlig jämförelse va. Kampanj på detta med faktiskt, här!

TILL HUNDFOLK

Förslag nr 1:
Underbart tramsig etsy-tröja, custom made wow so cool. Finns ju såklart seriösare också. Funderar på att göra en sån här till min sambo fast med mitt namn och ansikte faktiskt 🙂 HÄR (adlink via metapic)

Förslag nr 2:

Vill du ha ett pris för bästa kompis? Köp ett fint, varmt underställ av bra kvalle. Finns inget bättre. Eller jo men såhär: finns det nåt värre än att frysa på promenaden? Knappast va? Så, ett bra underställ! Här finns massor (adlink). Jag önskar mig seriöst ett nytt kanske varannat år, det är det mest använda plagget jag har kanske? Älskar älskar älskar!!!!!

Förslag nr 3:

Så även om man har på sig underställ och långkallingar kanske man inte vill se ut som ett… troll. Men ändå vara varm? Snälla rara köp en fin mössa, halsduk eller vantar till din vän (eller dig själv he he he)

Jag köpte typ tre mössor från Monki (adlink) förra hösten, räddade både mitt psyke och mitt hår. Välj och vraka!

Okej detta är det jag faktiskt gillar, jag tänker inte skriva 100 som jag inte ens gillar själv. Detta är verkliga rekommendationer, som varje år! Och i år har jag lyckats göra detta inlägget INNAN black friday. Stolt. Har ni fler förslag på julklappar eller teman – eller tänker något över huvud taget om detta – skriv en kommentar! Så bra om vi kan hjälpas åt att hitta på bra julklappar till varandra ju <3

Kul jul gänget!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.