HUNDBETEENDEUTREDNINGAR, NY KAMERA, SAMT CHIPS

Helgen har bestått av beteendeutredningar. Vi som går utbildningen i hundbeteendeutredning hos Attityd Hundkunskap fick testa att både utreda hundar med olika problem – och att observera varandra. Väldigt lärorikt. Nu har jag jobbat ganska snarlikt i mina privatlektioner i några år men det är alltid så gött att få nya ögon på sig och tänka efter vad det är man faktiskt gör, brukar göra och borde göra.

Snart sätter jag igång med egna utredningar, det är en del av utbildningen. Ska bli spännande men också lite stressigt… Men framför allt är jag taggad på att ta mig an problemområden utanför mina vanliga (dvs drag i koppel, hundmöten, tävlingsaktiga problem osv). Läskigt men kul!

I helgen fick jag ÄRAN att hjälpa en tjej vars hund var ljudrädd, något jag helt undvikit att ta mig an innan och hellre hänvisat vidare till folk jag vet är mer kunniga. Jag gjorde massa research och blev rätt pepp ändå hehe och det kändes som att både jag och hundägaren lärde oss mycket. Hon var så himla duktig och snäll också så jag ville åka raka vägen hem och träna Gun på att göra oväsen! Ska visa lite mer på instagram framöver tänker jag.

Har såklart snöat in totalt på ljud nu!!!!

Och så har jag köpt en nya kamera.

Om man fotar m blixt känns det exakt som semesterbilder från nittiotalet, något jag starkt uppskattar. Visst ser jag ut att ha lagt ungarna för natten och har typ häng med gobben i stugan vi hyrt utanför random sommarstad i sverige?!?!?

Men kanske blir dessa de sista ni ser av den sorten här, eftersom hundögon blir helt jävla sinnessjuka i blixt. Savor these pics, med andra ord för snart blir d bara naturbilder, selfies och hundporträtt igen!!!!

Hur jag fått henne att posera? Det ser du på bilden till höger, som togs efter ”varsågoooood”

Trevlig söndag, gänget! Hej!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.