KÖPT TILL VALPEN

Detta inlägg innehåller adlinks. Det innebär att jag får provision om ni köper något via länkarna. Varje adlink märks ut. Innehållet är inte sponsrat och samtliga produkter är valda av mig personligen. Läs mer om adlinks här!

Gun växer så det knakar nu. Långa ben, vassa tänder och en massa leklust! Så kan man sammanfatta det.

leksaker valp

Jag handlade lite här om veckan, faktiskt. Saker jag kände att det var dags att införskaffa till lilla Gun. Så, jag begav mig till djuraffär i Halmstad och kollade lite bland rea-grejerna!

Tugg

Tänderna kliar på valpis, så två olika varianter införskaffades!

  • Kong. Fast jag köpte en billigare som hade ”piggar”, tänkte det kunde underlätta kliet i tänderna, hehe. Denna! (adlink)
kong hundaktivering

Leksaker

Köpte i par. Fanns massor på rea så det var perfekt! Älskar ju bytesleken! 

På bilden nedan se ni då 2 stycken mini-däck med rep, 2 ”oförstörbara” (beroende på vem man frågar, hehe) bollar samt 2 nätbollar från NERF.

Nätbollarna tror jag inte att jag egentligen kommer att använda till träning utan snarare aktivering. Tänker att man knyter in godis i trasor och stoppar i bollarna så får Gun verkligen jobba för maten hehe.

leksaker valp

Halsband.

30 spänn på rean! Hon växer ju som bara den så det var ett gött köp. Alltså detta med valp + vinter… EN grym grej är ju att mellandagsrean inträffar heheheeh

Satan vad snabbt hon växer! Hon har vuxit i mopsens gamla täcken redan… Inte på bredden men på längden. Och hon är bara 14 veckor!

Hörs imorgon! Ha det fint så länge <3


Följ mig gärna här också:

Instagram
Youtube
Facebook

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.