FÖRSTA VECKAN I DECEMBER

Eller är det andra? Veckan alltså. December har bara haft fem dagar men ja. Okej det blir en blogglista, snodd rakt av från Elsa.

God morgon, hur är känslan?

Den är bra! Utsövd! Lite kall men vägrar fortfarande sätta på elementen pga elpriset så skyller mig själv och tar trippla strumpor lol

Idag ska jag hämta mitt barn, alltid en lättnad och ett pirr. Speciellt nu med julen, det är första julen han inte bor heltid här så det känns som att halva livet kapats typ? Ok det där lät kanske lite dramatiskt men ja, alla år innan har han och jag suttit ihop förutom några timmar här och där så det är ovant och lite sorgligt. Känns som julen blev hälften så lång? Men han har det jättebra och jag med! Så är glad ändå.

Vi ska baka pepparkakshus och slå in julklappar och klä gran. Och spela spel! Mysigt! Hämtade in gran i min kompis skog igår så är laddad!!!!!!

Sexy skogshuggare va :PpPp

Vad tänker du på just nu?

Min hälsa, faktiskt. Jag har börjat träna igen och det är skönt. Brukade träna innan men sen blev det inget med det på hela sommaren typ, och inte hösten heller. Och då får jag ont i ryggen och blir sur.

Beskriv veckan som kommer i tre ord:

Julen!!!!! Julen!!!! JULEN!!!!

Vad kommer du jobba med?

Skriva och planera för nästa år. Vill vara lite ledig över jul och nyår så ska skriva massa inlägg hit och på instagram innan så jag slipper tänka på det. Få undan massa praktiskt och ta tag i bokföringen…

och på fritiden?

Va re nån som sa jul? Äsch okej ska göra annat också. Träna, gå på julbord, spåra, kanske gå på jul på Liseberg och så ska vi alla på julfest på hundklubben. Ser fram emot alla dessa saker!

Mentalt friskt fönster 🙂

Veckans ytliga:

Ska klippa håret. Äntligen. Så slitet efter sommaren. Blir liksom blont och krispigt längst ut så behöver få bort det. Är verkligen noll procent intresserad över att typ så *fixa mig* och vara tjusig. Typ några gånger per år är det kul att sminka och så. Men annars vill jag slippa. Nu är det dock tvunget!!!!

Ser lite ut som att jag gjort en mössa av katten Bills bror men jag vill vara tydlig med att så ej är fallet.

Vad planeras just nu?

Jul och nyår, som alla andra i guess.

Vad tittar du på?

Julfilm! Här är min lista:
– Hjem til jul (okej en serie men ändå, megamysig)
– Die Hard
– Love actually (eller som jag gillar att kalla den: tråna efter en tjänsteflicka, actually)
– Holiday men det är mest för man SKA
– Home Alone

Berätta hur du kommer klä dig i veckan:

Evig sorg över att jag aldrig kommer va modebloggare :’) Nä skoja men jag lever ju typ i underställ och raggsockor. Men på onsdag ska jag vara skitsnygg för då är det julbord! Mmmmm ska ha klänning så det finns plats i magen. Och så ska barnet få sin nya jacka som jag köpt, en finjackaTM. Bra att ha!

En känsla:

Längtan. Och typ förväntningar. Har kanske höga, framför allt på nästa år. Är mycket jag vill göra och få gjort och klara av. Men mer om det en annan gång.

Ett fynd:

Köpte en hund på loppis. Men annars är det mest julklappar. Fin hund va :))

På väg hem till dig:

Julklappar hehehehhe

Vad ska du laga?

Grönkål! Köttbullar! Gröt!

Helgplanerna:

Min sambo har jour men min unge är ledig fre-sön som vanligt och vi ska väl mest baka och mysa och så. Och på julfest. Jag ska jobba lite också. Men det är lugna grejer. Är starkt FÖR julen men vansinnigt emot julstress. Vill bara att det ska vara lugnt och mysigt. Vägrar stressa. Om alla hjälps åt och man börjar i tid brukar det lösa sig. Men jag har visserligen inte 80213 barn och släktingar som ska vara med i planerna så kanske ska hålla käften 🙂

Nu: spår. Frasse har blivit så duktig! Hej!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.