DETTA HÄNDER

För alla er två personer som inte följer mig på instagram men läser den här bloggen: här kommer en uppdatering om vad jag haft för mig det senaste!

För det första: Frasse är officiellt vår nu. Han var ”avlivad” på jordbruksverket så var lite krångligare än jag tänkte, men de var så snälla och hjälpsamma så! Och det betyder att det bor 2 hundar på adressen nu. Gun och Frasse. Gulldumbomar 😌

Det bor även två katter här nu: Bill och Bull. De är stallkatter och ska jaga möss. För er som inte vet så bor jag alltså i en stuga mitt ute i skogen och där bor även, ja du gissade rätt: djur. Rys. Okej skojar men möss som gräver i papperskorgen i köket när man ska sova är ej ball. Så nu har vi, förutom musfällor, även musjägare. Insert snuskigt skämt.

Välkomna Bill och Bull i alla fall! Hoppas de blir bättre på att inte reta hundarna snart och att hundarna blir bättre på att låta dem vara!

Jag vann! Priset för årets inspiratör! Sveriges Hundföretagare skickade hem en pokal (!) och presentkort och jag känner mig mallig! Tycker det är så sjukt att jag, lilly matilda tove tramsbyxa, kan vara inspirerande! Otroligt. Och inom hund! Va! Så fint! TACK alla som röstade på mig!!! Ni är bäst och jag hoppas att ni aldrig någonsin trampar i hundbajs! Kram!

Mallig!

Är det någon som vet om jag är taggad på julen förresten? Jag har försökt ha lite is i magen och inte sätta igång för tidigt i år. Har varit ganska lätt med tanke på att jag varit superdeppig. Men nu JÄVLAR. Det bakas! Det pyntas! Det lyssnas på julmusik! Jag älskar det! En månad av lite ljus i det annars gråa mmmmmmm ja tack

Jag tycker också en bra sak med julen är att det är lite slutspurt, fast utan någon så… prestation? Inte för mig i alla fall. Jag är inte med i tävlingen i så fall. Jag tycker det är som ett mys-maraton där jag inte behöver sälja, föreläsa eller göra några stora saker utåt utan mer kan fokusera på att knyta ihop årets projekt, sammanfatta och även planera och drömma kring nästa år.

Jag ska hålla på med musikhjälpen i år med, genom brukshundklubben. Tycker det är kul och viktigt! Men mer om det när det närmar sig. Nu ska jag spåra med hundarna! Frasse har blivit så duktig! Hej då!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.