FEBRUARI

Äntligen är januari över och en favoritmånad har tagit vid. Känns som en ren provokation att kalla det favorit, men det är typ det? För det första är man inte pank längre, man har inga stora åtaganden men folk är liksom redo att ses efter det sociala bakfyllan som kommer med jul/nyår. Jag fyller år, min kompis fyller 40, min sambo fyller år, min mamma med. Typ alla fyller år! Älskar!

Sen har vi alla hjärtans också men den är väl inte det största men på tal om hjärtan så har min sambo friat och jag är nyfiken på hur odräglig jag kan bli i den här processen!!!!! Känns väldigt kul med ett *projekt* hehe. Googlar på fina ringar och har redan sagt till min kompis med bästa stället 🫠

Promenadproffs öppnar för anmälan framåt slutet av månaden. Ser så mycket fram emot! Vill du vara säker på att inte missa en plats på onlinekursen för att motverka gråtpanik innanför dörren när du kommer hem från ännu en jobbig promenad, skriv upp dig på väntelistan här. Den är inte bindande såklart, du får bara info och rabatter först av alla💗

Annars då? Jag har nya, bra jobbrutiner som jag värnar om som små skatter. De ska hjälpa mig. Och jag är så pepp på att jobba på ett hälsosamt och hållbart sätt! Jag hoppas ni också ser, eller kommer att se, skillnaden. Att jobba hemifrån är underbart men har verkligen sina svårigheter. Vet inte om det är intressant att läsa om? Skriv i så fall!

Nyss blev en ny video till youtube klar, den ligger här och handlar om ensamträning. Jag har haft sån ångest över den kanalen. Men insåg att det är inget att ha ångest över, det är ju bara dumt. Det jag behöver är att köra på. Inte ha nån tydlig strategi och vara så himla duktig. Bara GÖRA. Det håller inte annars, inte för mig. Det måste få vara kul.

Och med de orden säger jag tack januari, världens längsta månad, och säger HEJ FEBRUARI. Det måste få vara kul. Ska tvinga fram det om inte annat! Nu blir det ljusare igen.

💗💗💗💗💗

2 Comments

 1. Susanne 1 februari, 2024 at 10:26

  Håller mig dig att februari är bra
  Tyckte jag hörde vårfåglarna kvittra solen lyser in genom våra fönster himlen är blå
  En bra start på det nya året
  Lycka till med allt du har framför dig
  😍

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 2 februari, 2024 at 09:03

   Åh, fågelkvitter är man inte bortskämd med! Längtar 💕
   Tack detsamma!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.