FAQ – promenadproffs

Vanligaste frågorna – och svaren – om onlinekursen promenadproffs som ger dig verktygen att minska koppeldrag och jobbiga hundmöten! Här kan du läsa mer om kursen som nu är öppen för anmälan i några dagar till!

Kan man gå kursen med en valp?

Ja, om valpen lärt sig att det är kul att dra och att hundmöten är jobbiga (oavsett beroende på glada eller rädda känslor)! Om valpen inte lärt sig det än så rekommenderar jag istället valpkursen som är förebyggande och har som mål att de problemen inte ska uppstå ❤️

Hur länge har man tillgång till materialet?

For ever, eller så länge kursen existerar (vilket jag hoppas är väääldigt länge till). Du har tillgång till alla filmer, facebookgruppen med livesändningar och även möjlighet att gå med nästa omgång om livet skulle komma emellan. Aktuell supportgrupp finns alltid länkad under modul 1 och det är bara att hänga på!

Om man bara har problem med hundmöten då?

Då behöver man inte gå promenadproffs! Boka en konsultation/privatlektion istället ❤️

Vad kostar kursen?

Kursen kostar 2500kr inkl moms men väntelistan får alltid rabatt (lite sent nu dock om du inte redan varit med en tid, men du kan alltid vänta till nästa omgång. Men då får du inte samma bonusar, se nedan)

Kan man gå med två hundar?

Det går alldeles utmärkt! Ibland kommer jag att säga att du behöver dela upp vissa promenader, men målet är att kunna göra det mesta som vanligt. Jag kommer att gå kursen med Frasse och då kommer ju Gun vara med för det mesta!

Om du hänger på denna omgången så ingår träningsfilmer där jag och Frasse går promenadproffs. Kan gå precis hur fan som helst men blir nog gött att följa! Är redan 5 olika hundar med i kursen men en till stökig unghund med ännu fler problem (som att sno äckligt skräp, till exempel) kan väl inte skada haha

Varmt välkommen att haffa en plats du med! HÄR!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.