EN LISTA OM NU

Var jag är

Känns som jag flänger mellan hemma i Våxtorp, sen Göteborg blandat med Bottnaryd/Jönköping. Det är kul! Men har mycket hemlängtan.

Nästa vecka ska jag, Gun och barnet tillsammans till Bottnaryd för berikningshelg! Lära oss massor om hundars behov och hur man kan lösa dem hemma, alltså. Cirkus Norfeldt på turné, hehe.

Det är väldigt mysigt att göra saker med ungen, alltså herregud. Han har så mycket frågor och funderingar. Ska bli så satans mysigt att bo på hotell med honom!!! Och kanske ta en tur i göteborg och peka på var jag bodde som barn och sånt. Tror han skulle gilla det.

Vad jag gör

Jag jobbar, pluggar och odlar, kan väl sammanfatta. Hundbeteendeutredningar och promenadproffs och instagram blandat med berikning, anti-jaktträning och avhärdning av frösådder.

Jag märker stor skillnad i mitt mående jämfört med förra våren. Då höll jag ju också på och grävde och grejade och jobbade men mådde verkligen piss hela våren och sommaren och hösten? Eller ja det svängde ju också men så i *backspegeln* så känns det som att jag mådde mycket sämre. Ängslade mig inför växande förljarantal och tyckte det var jättejobbigt att folk visste vem jag var så censurerade mig så mycket.

Jag: har så ont i ryggen wääääääääää UNDRAR VARFÖR LILLY

Två stora skillnader denna våren vs förra:

Ett: vill fortfarande inte att nån ska veta vem jag är men fine, kul om många vill höra mitt snack om hundar ju!!!! Men tänker blanda det med flams för annars står jag inte ut. Jättemånga slutar följa mig när jag skriver mer personligt men jag tänker att eftersom mitt mål inte är att ha en hög följare som ändå inte bryr sig om annat än proffsiga fakta-inlägg så gör det inget.

Två: jag träffar mycket mer hundar nu! Håller både valpkurs och hundbeteendeutredningar och jag tror det har hjälpt massor. Känner mig inte som en isolerad ö på instagram utan mer som en verklig person/hundtränare då, antar jag? Ska fortsätta med det. Måste bara lista ut hur.

Läser

På tal om mitt barn: har äntligen nått lite framgångar i hans träning i att älska hundar!!! Han har, tills nyss, prompt hävdat att han ska bli katt-tränare men! Nu! Läser han hundbok! HAH!

På bild: senaste favoriten, Doggie Language av Lili Chen. Ska skriva recension mer ingående sen men kan säga att min snart 5-åring är helt besatt av hundspråk nu så hittills 100000 poäng av 10 möjliga.

Jag läser Klas Östergren. Mattias Alkberg made me do it och jag var lite förskräckt när jag hämtade ut tegelstenen på biblioteket. Och hur många gubb-böcker ska jag behöva läsa, tänkte jag också. Tyvärr är den jättebra!!!! Underhållande plus att det känns som att jag är på besök i en annan värld. Vill inte att den ska ta slut. Tur det finns fler.

Tänker på

Tänker mycket på instagram, faktiskt. Den gick ju från ren bild-app till mer text-ig och nu känns det som den är tillbaka mot bild igen? Och låt oss vara ärliga: det är inte min starka sida. Jag gillar att skriva. Jag tycker instagram blir tråkigare och tråkigare, ärligt talat. Kanske får det bli mest bild/video där och skriva mer guidigt och ordentligt här? Känns inte som folk har vanan inne att läsa blogg och det finns ju inget KÄCKT sätt att hålla koll på vilka som bloggat osv, eller har nån tips? Bloglovin fanns ju förut men är den ens aktiv? GAH!

Tänker också konstant på anti-jaktträning eftersom jag skriver projektarbete om det till skolan. Hur man får hundar att inte jaga alltså. Mycket spännande och svårt! Tänker så det knakar!!!!!!

Längtar efter

Sommaren. Skräll!!!! Men USCH vad jag längtar. Och eftersom mitt företag tydligen fortfarande går finfint så ska jag unna en riktig jävla braksemester från alla sociala medier. Gjorde det förra året med och det var gött som fan.

Ska bada, äta grejer jag odlat, hänga med världens finaste personer och läsa hundra böcker. Rimliga mål ändå?! Minus överdriften om antal böcker okej.

Vi hörs snart igen!!!!!! Ni måste börja älska bloggen nu så det är bara att vänja sig. Tryck på hjärtat! Hej!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.