SENSOMMAREN & TVÅ REKORD

När jag skriver detta har åska och regn precis brakat loss efter en lång period av tryckande värme. Skolstartsväder som tar mig raka vägen till högstadiet, när man gick med jacka på morgonen men var tvungen att klä av sig typ allt lagom till lunchrasten. Hundarna vill knappt gå ut så jag ska rensa garderoben och jobba dator tills antingen regnet lugnar sig eller att vi tröttnar på att vara inne. Och så tittar vi på bilder från igår istället:

Morgnarna innan denna har varit barnlösa och tomma och trista men som vanligt har jag gjort tvärtom vad jag känner för (dvs ligga kvar i sängen hela dagen). Jag har ätit bra frukostar, varit ute hos hönsen, promenerat med hundarna och försökt lura systemet till att jag egentligen mår bra. Trots att jag känner mig helt amputerad. Och orolig.

Jag plockar in ägg och tomater varje dag och när solen skiner försöker jag tänka på det, att det är fint. Vara nÄrVaRaNdE eller nåt. Och åker och badar så fort tillfälle finns. Sommaren är inte slut, hör ni det?

Och så har jag jobbat, förstås. Dels planerat höstens inlägg här på bloggen och på instagram. Men sen öppnat kurs också, som faktiskt slog rekord väldigt oväntat eftersom jag inte hade en så genomtänkt lanseringsplan. Men det kanske är för att jag gjort det tillräckligt många gånger för att gå på känsla? Vet inte. Rekordmånga köpte sig en plats och jag ser fram emot att coacha varenda en av dem!

Känner alltid att det kanske är helt irrelevant för er som läser bloggen att höra om mitt företagande, är det så? Jag undviker att skriva och prata om det av rädsla att det missuppfattas som rent skryt eller att det helt enkelt inte är intressant…

Rekordet jag är nöjdast över är dock ett annat – läsarrekordet här! Förra månaden var ni 14,2 tusen personer som varit inne här. Det gör mig väldigt glad! Jag gillar verkligen att blogga och trivs med formatet betydligt mer än instagram. Har länge tänkt att det snart kommer komma tillbaka generellt också, alltså att fler kommer återgå till bloggande.

Både för att det är störigt när sociala medier ändrar algoritmer stup i kvarten, utifrån ett kreatörsperspektiv är det ganska ogött. Men också för att fler bli medvetna om sin tid på internet och har koll på skärmtid och inser hur lätt det är att fastna i slöskrollande. Jag tror att bloggen kommer bli mer som ett digitalt magasin och ge mer ofiltrerat och personligt, inte så tillgjort i alla fall. Och det tror jag många längtar efter, efter så många år på influencerinstagram med perfekt styling.

Vill prata lite om den antågande hösten och mina mål och idéer och sånt. Men det får bli ett eget inlägg tror jag!!

2 Comments

 1. Clara, Bossbloggen 30 augusti, 2022 at 11:22

  Vill läsa om både hundar, träning och företagande! Gillar mixen så strunta i Jante och kör på säger jag 😄👍

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 31 augusti, 2022 at 12:55

   hehe jante e mitt andranamn ju :@@
   nää men tack!!!! och grattis, såg att du är gravid!!!! så jävla fett!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.