VANOR, VARDAGSLYDNAD & GRUSVÄGAR

Idag är det söndag och du ska få följa med på en promenad och lyssna på mina tankar. Inte fy skam? Lagom lektyr för en söndag

Nu börjar det vända va, detta med ljuset? Klockan 8 går vi och nu är det inte längre mörkt när vi börjar gå. Bara en sån sak! Även om det mestadels är rätt jämngrått så ger det ändå något att veta att vi går mot ljusare tider.

Utomhus får jag ro ändå. Oavsett om det är mulet eller sol. Jag har börjat lägga telefonen hemma och bara ha med stora kameran på promenaderna nu. Det är skönt! Prova du med kanske? Att lägga telefonen alltså, kamera behöver man ju inte ha med. Men jag försöker bli bättre på foto och då tänker jag att jag måste träna mycket.

Okej då, det är ganska mörkt…

Precis som med hundträning, haha. Kan verkligen inte tänka på något utan att få det i relation till hundar?? Sjukt. Nä men jag har ju tränat aktivt en relativt kort period av mitt hundägarliv och jag tycker det är så ball att utvecklingen går så snabbt när man bara göööööör mycket av det. Och det underlättar såklart om man tycker det är kul – jag började träna hund för att jag fick en som krävde det, men jag fortsatte av den enkla anledningen att jag tyckte det var så sjukt kul.

Så då gjorde jag det massor. Och så blev jag rätt bra på det. Utvecklas hela tiden. Men jag tror ofta man glömmer den biten… Typ att man planerar och tänker mycket kring vad man ”borde” öva men sen vågar man inte testa så mycket. Det ligger många timmar bakom hundträningsskills och jag har många timmar kvar, tur nog. Jaha, då blev detta typ ett tips? Träna mycket och testa olika!

klippte för övrigt nån slags gardinlugg på mig själv här om veckan… smart

Vidare… Jag tror jag snöat in extra mycket på vardagslydnad och specifikt promenadgrejer för att jag håller på och snickrar onlinekurs om det. Har jobbat som en dåre sen september för att få den klar till februari. Snart där. Är så himla himla glad och taggad på att få visa upp!

Har suttit vid datorn ovanligt mycket… Skrivit manus, klippt filmer, redigerat bilder. Behöver bättre skrivbordsstol. Åker upp på listan över saker jag kanske ska köpa någon gång. Hett tips för att undvika impulsköp, förresten! Skriv upp allt du ”behöver” köpa. Eller vill köpa. Oftast försvinner behovet av sig själv, eller så uppfinner man nåt substitut.

0% ergonomiskt, 100% mysigt

Andra grejer jag tänker på:

  • Verkar som att varannan person som följer mig på instagram tycker att jag förskönar bilden av Gun och bara skryter. Och varannan person tycker att jag bara klagar. S.p.ä.n.n.a.n.d.e
  • Kan the Weekends karriär snälla bara vara över snart?
  • Varför är det så svårt att bryta vanor? Eller skapa nya. Har så många vanor jag vill skapa och ett antal ovanor jag skulle vilja bli av med men sen har en dag till gått och jag bara JaHoPP nähä?? Inte idag heller. Lite irriterande

Så, söndag. Imorgon måndag. Skönt. Hoppas din helg varit bra! Vi hörs om en vecka <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.