VAD VI TRÄNAR PÅ JUST NU

För att upprätthålla någon slags bild av att jag faktiskt är en hundtränare och inte bara en flamsmaja så tänkte jag dra igång segmentet: vad vi tränar på just nu. Ett stående inslag här på bloggen alltså, om *trumvirvel* vad vi tränar på just nu.

Ser det lite som att berätta för alla man känner att man slutat röka. Då blir det så svårt att börja igen eftersom folk då och då frågar ”hur går d med rökningen” eller typ säger att man är duktig 🙂 Alternativt säger NÄÄÄÄÄÄ LILLY när de kommer på en med att smygröka. Japp, mitt mål är att bli SKAMMAD om jag skippar att träna detta framöver.

Dessa sakerna kan ni skamma mig för om jag inte tränar på dem:

Hantering

En dag var Gun rätt jobbig så jag kände att jag bara behövde något – vad som helst – för att aktivera hennes hjärna lite. Så jag tog en låda och så tränade vi på att hon skulle lägga hakan på den. En låda är bra. Man kan träna på att sätta tassarna på den, eller i den, eller peta med nosen på eller ja, vad som faktiskt. Men nu när vi gjorde detta med hakan blev jag påmind om att jag använde en liknande grej till min mops när jag tränade frivillig tandborstning med honom. Beware of jättedåliga videos för detta var länge sen men här kan du se dem!

Och här är länk till Guns pass med lådan. Jag tror vi också ska använda det till hantering faktiskt.

Folk

Som vanligt. Men nu har jag lovat mig själv två saker. Ett: att FAKTISKT träna på skiten. Två: att säga åt folk när de inte gör som jag säger. Vi har haft en del bakslag det senaste så måste ta tag i det.

Guns största skräck är gubbar och killar. Usch för dem, säger hon. Relate. Men typ alla människor är läskiga. I kombo med att hon är vaktig blir det ofta jobbigt. I kombo med att jag inte vill stå i ett hörn på fest utan vara med mer blir det att vi inte tränar = blir inte bättre på det. Så jag måste aktivt träna när jag är bland folk. Usch *laddar ner tinder och raggar på gubbar*. Skoja. Men jag ska ta tillfällena jag kan för att vända Guns mycket negativa känsla kring folk.

Kanske ska passa på när jag är på helgträffarna med beteendeutredargruppen. Det är ju ett gäng med bra koll! Hmmmmm!!!!!!!! Ska göra en plan, det vet jag i alla fall.

Det är väl det vi tränar på mest. Känns överkomligt. Vi får väl se!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.