TRÄNINGSDEJT

boxer hund lydnad

I torsdags träffade vi Martina och Lukas. Har inte sett dem på länge så det var väldigt fint att äntligen få ihop en träningsdejt! De blev uppflyttade från appellklass i brukssök för ett tag sedan så nu är det fullt fokus på momenten i nästa klass.

Förutom krypet så tränades det en del hopp. Så himla kul! Och svårt! Lukas är liksom inte den som bara jobbar av sig själv, om man säger så… Hehe. Martina är verkligen grym som läser honom så bra och provar olika sätt för att nå fram. Snarare än att tänka ”han ska lyda” så känner jag att hon tänker att hon ska träna. Det är en bra inställning, tycker jag.

kooiker valp

Väldigt underligt ställe! Gun förundrades av nya dofter och människa och hund. Men fullt fokus på mig i träningen! Helt sjukt, aldrig varit med om det innan. Hon blir 13 veckor i morgon och har aldrig varit i sådan miljö (eller liknande) innan! Så himla fin hund!

Tråkigast var att vänta på sin tur, hälsar Gun.

Vi fokuserade mest på att vara hos mig. Lite grunder i att runda kon och att vara på vänster sida och MASSA lek! Filmade en hel del och det kommer på youtube imorgon. Prenumerera gärna så du inte missar! Här är min kanal!

Idag ska jag hänga på spa och fira en kompis som fyllt 30. Blir mysigt! Hörs imorgon igen <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.