PROVA PÅ AGILITY, PASSIVITET & DAHLIOR

-Vad har hänt sedan sist?
– Åh, tackar som frågar! Detta har hänt:

Jag stängde anmälan till onlinekursen Promenadproffs, med rekordresultat igen. Har firat och planerat att ta min första riktiga vuxna semester i sommar! Avinstallera instagram-appen och sätta allt på autosvar. I minst två veckor! Lär dö av uttråkning :))) Min hobby består ju i att:

1.träna hund och 2. skrolla instagram. Men men – positivt tänkande nu hallå! Säkert nyttigt att ha semester!

Jag har jobbat lite ideellt också. Gissa inom vad!!!!? Hundträning såklart! Prova på agility-kurs på bästa Laholms BK. Men det är kul att träna hund och jag får så himla mycket ut av att träffa riktigt folk och inte bara snacka på internet. För det är faktiskt ganska stor skillnad, hehe. Så kommer fortsätta träna agility på söndagar nu. Och hålla fler kurser i framtiden, helt ideellt och för att jag tycker det är så himla kul. Vilket liv man levet va?! Otroligt.

I måndags vaknade barnet med feber. Tror han valde världens bästa vecka att bli sjuk på! Strålande sol! Vi har släpat ut täcken och kuddar och legat ute på gräsmattan och käkat glass. När han sovit har jag jobbat, bland annat med att klippa film och att skriva på en guide här till bloggen som jag ser mycket fram emot att publicera snart!

Alla frösådder har fått åka ut också. Jag VET, det är för tidigt och alla kommer säkert att dö men lyssna nu. Min SJÄL dör av detta bärande och nojande. Orkar inte mer. Ut med dem! Se så.

Håll tummarna för att något överlever! Och att frostjäveln håller sig borta nu :)))) Frost och sniglar neeeej tack!

Nu ska jag hålla livesändingar hela dagen! KUL! Hej!

2 Comments

 1. Pia plomgren 16 maj, 2021 at 13:28

  Och ingen är gladare än vi som får träna tillsammans med dig ! Så himla kul
  Kram Pia och Tage

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 16 maj, 2021 at 13:30

   Men!! Blev ju en toppenbra grupp tycker jag, ska bli så kul att fortsätta träna!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.