PROMENADPROFFS ÄR ÖPPEN

Nu är den äntligen öppen igen! Promenadproffs – att få hunden att sluta dra i kopplet och skälla vid hundmöten. En onlinekurs på 6 veckor med strukturerad steg för steg-träning inom koppelträning och lugna hundmöten, coachning av mig och livesända frågestunder varje vecka!

För dig som:

➡️Redan har tränat på att stanna vid varje drag i kopplet, du har provat av avleda vid hundmöten… Men det enda som händer är att du blir osäker på om du verkligen gör rätt. Hur ska man träna egentligen?

➡️Har tröttnat på att googla och testa tusen grejer utan att riktigt se några resultat⁠

➡️Vill ha en tydlig plan för koppelträning och lugna hundmöten⁠

➡️Känner dig uppgiven över att promenaderna inte blev som du tänkt dig och din hund verkar ha en helt annan plan än du. Innan du skaffade hund såg du fram emot samarbete och glädje på promenaderna. Nu blir de mest överstökade, typ.

I kursplattformen får du videolektioner i grundträning, koppelträning och hundmöten, plus en fbgrupp där jag sänder live och svarar på frågor varje vecka! Och så ett studiehäfte för extra nice träning 💃⁠

För såhär: jag vet hur det känns att komma innanför dörren och bryta ihop för man FATTAR inte varför hunden inte fattar och varför man själv är så himla kass som inte får hunden att fatta och GAAAAH⁠

Jag har varit där, jag vet hur det känns. Det är därför jag skapade promenadproffs!⁠

Tänk dig att komma hem efter en promenad och BARA ha gott samvete. Hunden mår bra, du mår bra – och ni känns som ett team💕⁠

I detta inlägget tänker jag ta lite FAQ – vanliga frågor om kursen, och svar förstås.

VAD BESTÅR KURSEN PROMENADPROFFS AV?

12 videolektioner uppdelade i 3 moduler!
– Den första om grunder i hundträning och hur jag tycker du ska börja tänka och göra
– Andra modulen är om koppelträning och går igenom hur du steg för steg får hunden att sluta dra i kopplet
– Och den tredje modulen handlar om hundmöten. Hur du läser din hund och är steget före så du slipper skällande på mötande hundar!

VAR HÅLLS KURSEN?

Kursen hålls på en kursplattform online, så du har tillgång till lektionerna när du vill och slipper åka iväg och träna.

En facebookgrupp är skapad som stöd och där hålls även veckovisa frågestunder där jag livesänder och peppar!

NÄR BÖRJAR DEN?

Vårterminen 2024’s omgång startar nu – modul 1 ligger redan uppe på kursplattformen och om en vecka igen släpps modul 2. Hela schemat hittar du på denna sidan!

Kursen är öppen för anmälan max två gånger per år – nu kör jag för första gången igen sedan februari 2023 och vet inte när jag öppnar den igen nästa gång, på grund av detta.

VAD FÅR MAN?

När du köpt kursen får du tillgång till kursplattformen och de första lektionerna (de släpps efter hand). Och förutom själva kursen får du tillgång till en stängd facebookgrupp. Där kan vi bolla med varandra och jag kommer även hålla livesända frågestunder i 6 veckor!

Du får även en workbook (typ ett studiehäfte) som ger extra guidning och förståelse för kursens innehåll.

Du har tillgång hela livet, alltså obegränsat, så länge kursen/hundtränarlilly/lilly & gänget AB finns!

Såhär går det till rent konkret:

När du köper kursen får du tillgång till kursplattformen. Den första modulen ligger redan uppe så den kan du börja se direkt och du kan även gå med i facebookgruppen och ladda ner din workbook.

Du tränar hemma i din egen takt och fyller i din workbook. Skriver upp frågor till livesändningarna så svarar jag på dem! Alla problem du stöter på inom kursen får du självklart hjälp med, både av mig och dina kurskompisar.

Målet: att få de där härliga promenaderna du såg fram emot innan du skaffade hund! Inget mer tragglande!

Varmt välkommen!

Kan man gå kursen med en valp?

Ja, om valpen redan lärt sig att det är kul att dra och att hundmöten är svåra (oavsett beroende på glada eller rädda känslor)! Om valpen inte lärt sig det än så rekommenderar jag istället valpkursen som är förebyggande och har som mål att de problemen inte ska uppstå ❤️

Hur länge har man tillgång till materialet?

For ever, eller så länge kursen existerar (vilket jag hoppas är väääldigt länge till). Du har tillgång till alla filmer, facebookgruppen med livesändningar och även möjlighet att gå med nästa omgång om livet skulle komma emellan. Aktuell supportgrupp finns alltid länkad under modul 1 och det är bara att hänga på!

Om man bara har problem med hundmöten då?

Då behöver man inte gå promenadproffs! Boka en konsultation/privatlektion eller se en av mina föreläsningar jag håller med ojämna mellanrum istället ❤️ Vill du ha info om när sådan finns öppen så skriv upp dig på nyhetsbrevet här (inget spam utan bara mina bästa grejer rakt i inkorgen varje månad)

Vad kostar kursen?

Kursen kostar 2500kr inkl moms och då kan man alltså gå den så många gånger man vill utan några begränsningar

Kan man gå med två hundar?

Det går alldeles utmärkt! Ibland kommer jag att säga att du behöver dela upp vissa promenader, men målet är att kunna göra det mesta som vanligt. Du kommer givetvis också behöva anpassa övningarna lite, men det får man ju alltid göra i kurser tänker jag. Jag gick kursen med två hundar (varav en hade problem) 2023!

Så: är du trött på att varva google? Bra. Häng med. Läs här!

1 Comment

  1. Hans Eric Johansson 4 mars, 2024 at 09:31

    Intressant!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.