LÖSTÄNDER, KOPPELTRÄNING & TONE

Vaknade på toppenhumör idag! Sen har det gått utför men skit i det nu!

I tisdags drog jag ut tänder. Många tänder, framtänder. Så jag har en protes som gör att jag låter full när jag pratar. Fruktansvärt ont gör det såklart också, plus att det är lite smått (vet inte om det är rätt ord men) förnedrande att behöva plocka ut en rad tänder på kvällen.

Sju veckor, sen ska jag tillbaka och få en permanent och bra lösning. Då kan jag prata normalt igen. Sju veckor. Om sju veckor är det nästan sommar! Försommar åtminstone. Så vi gräver och sår fröer och piffar framför huset.

Pippi har varit hemma från förskolan flera veckor och det har faktiskt varit mysigt, trots lite stress över att behöva jobba samtidigt. Men vi börjar komma in i en bra rutin kring det, så har nog ändå fått gjort det jag ska. Vädret hjälper. Och jäklar vad effektiv jag är när jag väl får en stund! Då knapprar jag på tangenterna i högsta hastighet, väl medveten om att jag vilken sekund som helst kan bli avbruten.

Resultatet av att ha honom hemma har såklart även spelat in på Guns aktivering. Hon har knappt gått en promenad för jag har inte orkat ta den striden. Bland hundra andra har den varit helt lugn att välja bort. Hon har varit ute på tomten, tränat passivitet och på cavaletti och balansboll. Perfekt tajming att ha deadline på detta enorma inlägget! Kan ärligt säga att de aktiviteterna räddat veckorna med barn hemma. Plus att Gun blivit pepp nog att även träna inomhus (vilket hon innan tyckt varit jobbigt, av oklar anledning)

Så. Jag jobbar, gräver och äter soppa. På fredagar filmar jag med min anställda (omg vad sjukt att jag har en anställd?!) som är världens bästa person. Snart är promenadproffs 2.0 redo att släppa in nya elever! Kan knappt tro det, har hållit på så mycket med den, att göra den snyggare och mer effektiv liksom.

Innan var den bra såklart, men jag tyckte det saknades filmer från själva träningen och fokus på resultat – att komma i mål alltså. Den handlar om koppelträning och hundmöten och innan var den lite för teoretisk kanske, eller den hade inte tillräckligt många övningar och exempelfilmer tycker jag. Så även om den gav resultat (bevisligen) så kommer nya versionen vara ännu mer fokuserad på just resultaten.

Jaja, jag hojtar när vi är redo! Snart, hoppas jag! Om du redan vet med dig att du vill gå så skriv upp dig på väntelistan här så får du ett mail med informationen och en god early bird-rabatt när den öppnar sen.

Hoppas du får en toppensöndag! Jag ska klippa lektioner och läsa bok hela dagen för Pippi är iväg. Läser ”dagarna, dagarna, dagarna” av Tone Schunnesson och vill inte lägga den ifrån mig! PUSS

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.