Hemliga projekt och stora valpar

I måndags var jag iväg till Åsa igen. När hon fotade Johnny förra måndagen och då frågade hon om jag inte ville producera en presentationsvideo till hennes hemsida. Tanken var en snygg och personlig inblick i vem hon är. Kort och koncist och intresseväckande. Jag tackade JA typ redan innan hon snackat klart… Hehe. Tycker ju att Åsa är riktigt bra och grym så verkligen en ära att få jobba med henne. 

Min tanke var att lyfta att hon är rolig att jobba med, jävligt proffsig och inte minst en konstnär av rang. Använde en del av det som redan stod i ”om mig”-sidan på hennes hemsida eftersom att den skulle klaffa där. Och så bokade vi och körde! Jag är så himla nöjd. Här är den:

Jag tyckte att det blev svinbra och att de saker jag ville lyfta verkligen kom fram. 

Slänger även ur mig att OM du känner någon som också vill ha en snajdig video av något slag så kan du ju tipsa om mig ;)))

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.