När vi blev fotade av Åsa Jakobsson!

Hallå!

Som jag antydde i måndags så blev vi fotograferade av Åsa Jakobsson. Hon är utan tvekan Sveriges bästa och främsta hundfotograf och just nu aktuell med en bok i ämnet, så det kändes så himla kul och stort!

hundfoto mops åsa jakobsson
man gråter ju nästan, så fint

Johnny är ju världens linslus och hoppar gladeligen upp på stock och sten för att posera. Han blir helt till sig (på sitt egna, coola idgaf-vis såklart) när jag har med mig min kamera.

Han har dock inte blivit fotad av någon annan på detta vis innan så det var kul att se! Han var ju fortfarande mest fokuserad på mig (och det uppskattar jag ju) men skötte sig ändå mycket fint! Sammanfattningsvis var kombinationen ”kameratränad hund” + ”proffs på hundfotografering” minst sagt GRYM. Kolla liksom:

hundfotograf Åsa Jakobsson
Lejonkungen

Orkar knappt. Alltså hur fint är detta ens? Det går nästan inte att förstå?

hundfoto åsa jakobsson

Stort tack till Åsa för fin skogstur och helt jäkla fantastiska bilder! Tror att framtida fotograferingar i nya omgivningarna kommer att bli toppen och är så glad att Johnny fick testa dem.

Och!! Här är Åsas instagram, jag föreslår att ni går in och följer omedelbums! Och när ni gjort det så suger ni i er hur bra denna bilden blev på mina små ligister:

Är helt glad i själen nu ju. Finaste finaste finaste hunden! Och bästa fotografen!

2 Comments

  1. Pingback: VECKA 38 • Tormarpa Lilly

  2. Pingback: Kärleken till kameran. • Tormarpa Lilly

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.